Gå til innhold

Husbanken gjør ikke det dem skal,hva gjør man da?


Anbefalte innlegg

Heisan,har en venn som er i en dyp vanskelig økonomisk krise.Må få solgt leiligheten og har aleneomsorgen for en 16 år gammel datter.

Han får ikke svar fra husbanken ang lån for å kunne flytte,og nå har det gått over 1 år.

Han fikk direkte nummeret til en saksbehandler men får aldri snakke med han,når han ringer kommrr han bare til resepsjonen og de sier de skal gi beskjed videre så tar han nok kontakt,men det har ikke skjedd ennå.

Han er så deprimert over sin økonomiske situasjon som blir værre og værre for hver måned som går,for han ble skilt i fjor med alle utgifter og regninger som var beregnet ut fra 2 inntekter og nå sitter han alene med alt.

Han vet ikke hva han skal gjøre,han har hatt kontakt med 5 banker og ingen ville gi han hjelp når de hørte at han var alene forsørger.

Han er i fast jobb og har hatt den i 26 år nå.Han har ingen overforbruk av penger av noe slag men det går bare ikke lenger og siden alt er beregnet ut fra 2 inntekter får han ikke den økonomiske biten til å gå rundt.

Hva skal han gjøre???

Endret av Formfull
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor venter han på svar fra husbanken på dette? Kan han ikke bare selge leiligheten sin, og finne seg en leilighet han kan leie? Man MÅ ikke ha lån for å flytte, dette kan han finne ut av på litt lengre sikt. Høres også ut som at han må gjøre en skikkelig gjennomgang av økonomien sin. Det gir ingen mening at han i dag skal ha samme utgifter som tidligere, når husstanden var større, og hadde 2 inntekter. Du sier han ikke har overforbruk av penger, men det er jo hva det høres ut som. 

Lenke til kommentar

Prisstigningen i boligmarkedet skulle tilsi at han neppe behøver å selge den leiligheten med tap, så jeg ser ikke problemet her.

Husbanken gir ikke økonomisk støtte uten videre, man må møte visse kriterier.

 

Mistenker at det er mer enn boliglånet han sliter med her, hvis man har prøvd alt og det likevel ikke går rundt kan man søke hjelp hos namsmannen for en frivillig gjeldsordning.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...