Gå til innhold

Den store frisbeegolftråden


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg tenkte det kanskje er noen frisbeegolfspillere her på forumet. Søkte gjennom og fant ingenting om frisbeegolf så da tenkte jeg at vi kunne ha en tråd om emnet.

Selv har jeg ikke spilt så lenge. Jeg er ganske ny i sporten og befinner meg på et nybegynner/amatørnivå. Har noen birdies i ny og ne, en del par men havner som oftest på bogey. Noen ganger dobbel bogey. Jobber med å få opp kastelengden fra utkast, sikre en jevn putting samt bli bedre på forehand-kast.

Til dem som ikke har forsøkt frisbeegolf tidligere. Sporten har en svært lav terskel for å begynne. En trenger tre, kanskje til og med bare to disker til å begynne med (en kostnad på et par hundrelapper). Ellers klær etter været. Turbukse med stretch og vanntette, lave tursko/terrengsko kan være å foretrekke siden du vil befinne deg i bekker, myr og kratt alt ettersom hvor disken lander, i hvert fall i starten. Baner finnes rundt omkring det ganske land og de er som oftest helt gratis å benytte seg av.

Her kan vi gi hverandre gode tips til frisbeegolfbaner, anmelde forskjellige disker man har prøvd, dele tips og triks, et cetera.

Appen Udisc har en god oversikt over baner i hele verden og fungerer som scorecard og oversikt over rundene man spiller (https://udisc.com/).

Jeg har brukt Innova sin hjemmeside for informasjon om frisbeene (https://www.innovadiscs.com/home/disc-golf-faq/). Frisbeene har angitt fire verdier for hhv. speed, glide, turn og fade. Disse sier noe om hvordan frisbeen vil fly gitt korrekt utkast.

En annen morsom kilde til kunnskap er Youtube-kanalen til Latitude64 (https://www.youtube.com/@Latitude64/videos).

Frisbeegolf er en utmerket måte å komme seg ut i skog og mark sammen med venner på.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...