Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lyst til å prøve "cuckold/hotwife" scenario, men usikker om dette er så lurt.


Gjest 416b8...e72

Anbefalte innlegg

Gjest 416b8...e72

Hei.

Har vært sammen med en dame i 2 år nå, begge i midten av 20 årene. I det siste året har jeg blitt ekstremt interessert og opphengt i scenarioet om å dele henne med med en eller flere  menn. Dette inkluderer både at jeg ser, men også kan delta i dette. 

Hun vet ingenting om mine interesser for dette eller fantasier, og har aldri nevnt noe lignende for henne. 

Det som er problemet er om dette virkelig bare er en fantasi som bør, nettopp forbli en uprøvd fantasi, eller om jeg faktisk skal kjøre fullt ut og prøve å gjennomføre dette. Jeg er så usikker om jeg vil angre i etterkant, da tanken på å se en annen mann røre henne både er helt fullstendig absurd og ekkel , men samtidig veldig pirrende. Noen ganger, under sex fantaserer jeg at en annen man tar henne bakfra, eller at hun utfører oralsex mens jeg knuller henne. 

For å oppsummere, syns jeg ideen er veldig interessant, men samtidig avskyelig, ekkel og absurd. Jeg er usikker om dette er noe jeg vil, eller kanskje angre på i etterkant. Hva hvis hun digger å ligger med andre menn, hva hvis jeg ikke klarer å se på henne på samme måte i etterkant. Samtidig er jeg usikker på hvordan sjalusien min kan slå til, å se henne nyte en annen mann osv...

 

Håper på seriøse svar, gjerne fra folk med erfaring i dette området.

Anonymous poster hash: 416b8...e72

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ingen erfaring med dette selv, men som du er inne på selv så kan dette være Pandoras eske, så mye kan gå galt.

Hvis du tar opp dette med henne og hun sier nei, så må du respektere det og du må leve med det. Hvis hun sier ja, så kan alt skje. Hun kan like det, men ikke du og motsatt. Det kan sette varige spor som kan til slutt ende forholdet.

Du må nesten bestemme dette selv, er dette noe som du mener er verdt alle potensielle problemer dette kan føre til?

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Uderzo skrev (5 minutter siden):

Jeg har ingen erfaring med dette selv, men som du er inne på selv så kan dette være Pandoras eske, så mye kan gå galt.

Hvis du tar opp dette med henne og hun sier nei, så må du respektere det og du må leve med det. Hvis hun sier ja, så kan alt skje. Hun kan like det, men ikke du og motsatt. Det kan sette varige spor som kan til slutt ende forholdet.

Du må nesten bestemme dette selv, er dette noe som du mener er verdt alle potensielle problemer dette kan føre til?

Ja, er spesielt klar over at det kan sette varige spor, spesielt dersom jeg ender med å ikke like det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Sydvest skrev (19 timer siden):

Min umiddelbare reaksjon på det du skriver er at dette er noe du er for usikker på til å prøve.

Annet scenario som du ikke har skrevet. Hva om dama di stikker med en av disse?

Det er vel ganske naturlig å være usikker, dersom det ikke har vært prøvd tidligere? 

Til TS, hva med å forsøke å være åpen med dama om at tanken tenner deg, og se hvordan hun reagerer? Man trenger heller ikke gjennomføre noe som helst, men kanskje bare det å snakke om det åpent kan gi deg en pekepinn på om du og ikke minst dere syns dette burde testes? 

Hvis hun syntes det er interessant, kan dere kanskje begynne med at hun deler noen tidligere erfaringer med deg, så får du en viss pekepinn på hvordan det føles. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest fef8c...d01

En kompis prøvde dette med en nabo av seg. 
Altså han "lånte" bort kona til naboen.

Naboen var av betydelig mindre "rang" en han selv.

Han var småtjukk, mindre penis, mindre penger, mindre attraktiv..Ja det meste egentlig. 
kompisen min var åpen om at som tente han var at han da var den som hadde overhånd over den andre fyren, ikke omvendt som det kanskje ofte er i slike tilfeller da man låner ut damer til mer dominante menn med større utstyr og muligens mer status osv også.

Det endte jo dårlig da dama begynte å kjøre eget løp og dro over til naboen midt på natta for å fylles uten at det var planlagt og kompisen min skjønte jo etter hvert at hun nøt sex bedre med naboen enn han selv. Og derifra var veien kort til avslutning.

 

Tror jeg hadde startet med en swinger club eller noe først.. Bare sett på i første omgang og kanskje erfart hvordan det er å bli sett på?  

Anonymous poster hash: fef8c...d01

Lenke til kommentar
Gjest 16bdc...64a

Jeg har litt erfaring med dette, både i den forstand at jeg tenner på å se kona med andre, og at jeg faktisk har hatt sex med samboeren til en veldig god kompis - mens han var tilstede og deltok.

Om du tenner på at kona di har sex med noen andre, er det som er viktig at dere begge har et avklart forhold til dette og at dere er trygge på hverandre og kan snakke om alt. En swingersklubb er ikke noe dumt sted å prøve ut dette - vi "debuterte" på en klubb i Göteborg hvor vi første gang vi var der kun hadde sex med hverandre mens andre folk så på/var rundt. Neste gang vi var der snakket vi med masse folk, og kom i kontakt med en veldig hyggelig fyr som vi inviterte med til en trekant. Det var mega, og veldig kult for oss alle. Vi snakket masse om alt dette før og etterpå, og har siden gjentatt det i noen forskjellige settinger, veldig gøy og kult. Vi har det som par bedre enn noen gang, og har mer sex enn vi noensinne har hatt.

Det var nok tilsvarende for kompisen min, han tente på at noen hadde sex med hans kjæreste, men de ville ikke på klubb. De spurte meg, jeg har en kone som synes dette var uproblematisk, og det var litt av en show. Vi likte det veldig godt alle sammen, og kommer kanskje til å gjøre det igjen.  Litt underlig å møte dem igjen første gangen etterpå, men det gikk seg fort til.

Anonymous poster hash: 16bdc...64a

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...