Gå til innhold

lamaen

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

374 profilvisninger

lamaen sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, er spesielt klar over at det kan sette varige spor, spesielt dersom jeg ender med å ikke like det.
  2. Dersom de har kalibrert den og jeg er misfornøyd, er det bare til å kjøre fabrikk instillinger eller vil kalibreringen være lagret ?
  3. Er litt uaktuelt å bytte da den er bestilt og foreldrene er sta på 85 tommers. Av det du sier så er det ikke mye vits i calman kalibreringen da jeg kan få tilsvarende ved å fikse og tukle med innstillinger selv?
  4. Ja, det er tale om Calman kalibrering ifølge kvitteringen...men fortsatt usikker da jeg tviler på at de på Elkjøp vil utføre en skikkelig kalibrering..tar sikkert bare 10 minutt så er de ferdig med "kalibreringen".
  5. Ja, det står at tilbudet er gratis. Hadde aldri betalt for noe sånt heller
  6. Så da har fattern vært på butikken og bestilt en TCL "85" C735, en god "mid range" TV. Fikk tilbud om gratis TV kalibrering (calman kalibrering) av elkjøp, noe han takket ja til uten å vite hva det egentlig innebærer. Tilbudet kom egentlig bare fordi selgeren ikke ville sette ned prisen og kom med "tilbudet" om kalibrering med på kjøpet. Etter å ha hørt dette fra han i etterkant har jeg begynt å stusse på om han virkelig trenger det og om det vil "ødelegge" bildet han er vant til å se på. Han og moren ser for det mest kun nyheter eller netflix, så noe TV nerder er de ikke. Jeg er bare bekymret for at de på elkjøp "ødelegger" eller justerer for mye på innstillingene slik at bildet ser unaturlig ut (for den gjennomsnittelige nordmann). Vurderer derfor å ringe og avbestille kalibreringen da jeg føler den er overflødig og jeg kan fint små justere på innstillingene selv. Noen som har erfaring med Tv kalibrering gjennom elkjøp/power? bra resultat eller styr unna?
×
×
  • Opprett ny...