Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Onanering, hvor ofte?


Gjest 55a74...85d

Anbefalte innlegg

Gjest 55a74...85d

Jeg har en partner, hun er ikke veldig seksuell og er sikkert som veldig mange andre damer, for sliten til sex på kveldene da man normalt har tid til det.

Vi har sex 1-2 ganger i mnd. Det er alltid jeg som tar initiativ, og som regel skjer sexen dagen etter jeg foreslår at vi skal kose oss. Hun liker å gjøre det på morningen, jeg hater det, men må glatt gjøre det for ellers skjer det ikke. 

Så jeg tyr mye til onanering ellers i hverdagen, dama syntes det går helt fint. Og jeg klager ikke selv, Det er litt kjedelig til tider, men ikke noe som er knusende for noen av oss. Det skaper en viss balanse kan man si.

Jeg gjør det nærmest daglig, sjelden jeg hopper over en dag. Skal sies at jeg sitter på pcen 6 av 7 dager på kveldene da jeg og samboer liker å slappe av alene med hvert vårt ettersom vi liker veldig forskjellig ting for å få oss til å slappe av og roe ned.

Jeg kan fint gjøre det 2 ganger på samme kveld også.

Dama er ekstremt pen, og mange ville sagt hun teaser. Men hun er bare sånn hun er, går mye rundt i bare Truse og en topp. Og da fyrer pluggene mine, og siden jeg kjenner samboeren min maser jeg ikke om sex heller, og prøver å la det gå en stund i mellom, slik at hun også føler at det er litt siden og at vi da får kjørt på med en kjapp en. ( vi har små barn, så sjelden tid til noe annet enn en kjapp en på morgenen) 

Men så har liksom onanering i forhold blitt nevnt i flere sosiale tilstelninger i det siste, og ja noen sier de gjør det, men ikke mer enn 2-3 ganger i uka maks, andre bare noen ganger i mnd. Dette er da karene som har damer hvor sexlivet er ved et par ganger i mnd og ikke mer.  Jeg sier ikke ut høyt at jeg fint kan gjøre det 10+ ganger i uka, både for å skåne partner ( hun vet ikke at jeg gjør det hver kveld) og evt hva andre tenker, jeg føler ikke at noen har noe med det å gjøre, men folk elsker å dele ting i livet sitt.. Men da står jeg fint på sidelinja haha.

 

så ja, noen som har noen vettuge svar?  Er daglig onanering når man har en partner ansett som for mye?

Vil ikke endre meg akkurat, jeg liker det som det er og det plager ingen, men er interessert i hva andre ville tenkt og evt gjør

Anonymous poster hash: 55a74...85d

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 227af...23c

Mye onani og sex er aldri et problem med mindre det går sterkt utover relasjoner, arbeidsliv og fritid på en negativ måte. Hyppig pornoforbruk er heller ikke sunt (trenger ikke legge ved kilder, info om dette finner du alle steder). 

Anonymous poster hash: 227af...23c

Lenke til kommentar
Gjest 749f2...ba5
Gjest 55a74...85d skrev (På 14.11.2022 den 20.24):

Er daglig onanering når man har en partner ansett som for mye?

Er det viktig hva andre anser som mye/lite/passe?

Er det viktig for deg å være «normal»?

Jeg ville sagt kjør på! Vær deg selv! Dette plager jo ingen. Hva er problemet?

I tillegg virker dette som en akseptabel løsning på problemet ditt. Du får tømt deg, og får ut seksuell energi. Hvilket sikkert fort  ellers ville blitt til seksuell frustrasjon?!

Nei, jeg ser faktisk ikke problemet!

PS: jeg tror svært få i parforhold har mot til å innrømme mye onanering. Det ligger et forventningspress på at sexlivet er bra — og underforstått at onanering er bevis på det motsatte.

Forskning er riktignok ikke enig. Så lenge man ikke utvikler en avhengighet, er det, så vidt jeg husker, bare sunt å onanere. Også for sexlivet ellers. Samt at det visstnok kan bremse en krefttype??

Runk på! Med god samvittighet!

Anonymous poster hash: 749f2...ba5

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...