Gå til innhold

– Sett av 100 milliarder av gassinntektene til satsing på fornybart [Ekstra]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, sett av 100mrd + til satsing på atomkraft og ikke kast bort penger på vissvass. 

Den som kjemper for vind og sol, kjemper for en teknologi som dreper flere mennesker enn atomkraft! Som krever flere resurser enn atomkraft. Som lager ustabil kraft, som setter sikkerheten vår på spill, som ødelegger og skjemmer vår natur i langt større grad en noe atomkraftverk noen gang kan gjøre. Som tar livet av fugl, insekter og flaggermus med mer.  Som krever komplekse backupsystemer og har kort levetid. Den som kjemper for vindkraft er kort fortalt ignorante for fakta. 

Danmark har holdt på i 40-50 år... det funker ikke. Motstanden øker! De er fortsatt avhengig av fossil kraft. Frankrike har i like mange år satset på atomkraft. De har den grønneste energien i Europa! Tyskland er i deep shit, hvorfor? fordi de satset på vindkraft og sol og bytter ut sin atomkraft. California!... 5. Dyreste staten på strøm i USA. Hvorfor? pga såkalte grønne teknologier. Solstaten over alle klarer ikke å lage billig strøm og Hav-vind er regnet som en av de dyreste energikildene i USA. Og energikrisen skapt av det grønne skiftet gjør at våre priser skyter i vært til tross av at kostnaden for å produsere vår hydrokraft knapt er endret.

Burde det ikke snart ringe noen bjeller, også hos ignorante nordmenn? 

Denne TED talken kommer med ingenting nytt, alt er sakt før og burde tilogmed for de mest bakstreverske være kjent stoff, men den oppsumerer alt på en veldig bra og konsentrert måte. Shellenberg var tidligere en pådriver for det "grønne" skiftet i Calefornia og har sett konsekvensene av det på nært hold.

 

 

 

 

Endret av EremittPåTur
La til at det var strøm Calefornia var 5. dyreste på...
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Staten burde satt av penger til å kle alle egnede offentlige tak med solceller. Dette er ikke engang en kostnad da staten får tilbake pengene i sparte strømutgifter, samtidig gir det lavere strømpriser til folket, bedre forsyningssikkerhet, spesielt i tørre år siden det da er mye sol, og lavere globale utslipp. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...