Gå til innhold

Oppfølgeren til Star Wars Jedi: Fallen Order kommer visstnok bare til PC og nye konsoller


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bra. Har sagt det lenge at Xbox One og PS4 holder nye spill tilbake med at dem bruker hdd'r isteden for ssd. Er lei de gamle triksan som spillutviklere bruker for å skjule loading. Trange gater, lange heisturer og krype sakte inntil veggen. Gi meg mer spill hvor hvor du føler du har full frihet uten å bli sakket ned. Det gjør det artigere å komme tilbake til spillene.

Tar heller gode gamle loaderom slik som i Half Life 2 da disse vil over tid loade bedre med ny hardware, men ett kjipt loadetriks vil alltids være langtekkelig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Donkey Kong skrev:

Fint. Selv mener jeg de allerede har tviholdt på forrige generasjon altfor lenge.

Det ble (i praksis) ikke lansert spill på Super Nintendo etter at Nintendo 64 kom ut, og det samme gjaldt overgang fra Playstation til Playstation 2, Xbox til Xbox 360 osv.

La fortidens konsoller bli igjen i fortiden.

De siste offisielle spillene til Super Nintendo ble sluppet 3.5 år etter at N64 ble lansert. De siste spillene til PS1 ble sluppet 4-5 år etter at PS2 var lansert. Xbox sitt spillbibliotek fortsatte å vokse i rundt 2 år etter x360 dukket opp.. Overlapp vil det alltid være, og med tanke på hvor dårlig tilgang har vært på de nye konsollene, så er det lett å skjønne hvorfor man holder seg til forrige generasjon. Noen av konsollenes beste/mer kjente spill ble sluppet i en slik overgangsperiode: SNES: Harvest Moon, DKC3, Kirby Superstar PS1: Dino Crisis 2, Final Fantasy IX, flere Harry Potter spill, BoF IV, FF: Origins Xbox: NFS: Carbon, CoD 3, Drømmefall: den lengste reisen, Hitman: Blood Money etc. Mtp. at PS5 har vært ute i 2.5 år, så er det helt normalt at man har vært i en overgangsperiode til nå.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...