Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
troydeeney778 skrev (På 19.4.2022 den 12.10):

kan du skrive din meningf

Bibelen viser at alle de forskjellige formene for falsk religion er en del av Babylon den store( Åp 17:5) Dette navnet får oss til å tenke på oldtidsbyen Babylon, der falsk religion fikk sin start etter vannflommen på Noahs tid. Mange læresetninger og skikker som nå er vanlige i falsk religion, skriver seg fra det gamle Babylon. Babylonerne tilbad for eksempel triader ( treenigheter) av guder. I dag er treenighetslæren den sentrale lære i mange religionssamfunn. Men Bibelen viser tydelig at det bare finnes en sann Gud Jehova og at Jesus er hans sønn.( Joh 17:3)

Babylonerne trodde også at menneskene har en udødelig sjel som lever videre etter at kroppen er død og som kan komme til et pinested og føle smerte. I dag lærer de fleste religioner at menneskene har en udødelig sjel eller ånd som kan bli pint i et brennende helvete.

Ettersom gudsdyrkelsen i det gamle Babylon spredte seg ut over hele jorden, har vi grunn til å si at babylon den store i vår tid er den falske religions verdensrike. I Åpenbaringen blir Babylon den store omtalt som en skjøge og Gud har forutsagt at dette verdensriket skal få en brå slutt. ( Åp 18:8) Kan du se hvorfor det er viktig at du bryter forbindelsen med alle deler av Babylon den store. Jehova Gud vil at du skal gå ut fra henne og gjøre det raskt, mens det fortsatt er tid. ( Åp18:4)

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
  • 4 uker senere...

De trakasserer visst tidligere medlemmer i mange år. Som ved å stå utenfor huset hele dagen og rope skjellsord. Leste at de planmessig har kjøpt opp sentrum av Clearwater i Florida. Uten å spørre noen på forhånd. De påstår at stedet var tomt før de kom dit, og at de har restaurert gamle bygninger der. Og at flere av bygningene brukes av lokale hjelpeorganisasjoner. Høres da idyllisk ut?

Noen mener at disse oppkjøpene tyder på at scientologene vet om Floridas strategiske betydning fra gammelt av. Ja, de mener at scientologene vet at Florida var den ekte Edens hage. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...