Gå til innhold

kumokk

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kumokk

  1. Jehova innfører ikke polygami i eden og adam fikk bare en kone. Det er 100% bevis. Satan kalt som verdens gud ønsker ikke ha. Falsk religion frembringer kjødets frukt, fremmer selviskheten som utukt urenhet skamløst og falsk religion fornedrer , forderver. Ifølge bibelen jak 4:4: I utro vet I ikke at vennskap med verden er fiendskap mot Jehova Gud. Den altså som vil være verdens venn, han blir Jehova Guds fiende.
  2. Jehova akseptere ikke Polygami men han akseptere at mennesker er ufullkomme og ikke perfekt. Folk driver mye rart, mye ondskap, hor, polygami, drap. urenhet.. Han kunne fjerne med en gang men hvis han gjør det blir det tusen ganger. Han venter heller pga slektlinje varer til Jesus død. Jehova opphever Moseloven. Det er ikke lenger lov. Mennesker var glade at Moseloven var slutt. Kristendommen var blitt bedre ny lov.
  3. de var ufullkomme menneske og jehova avskaffet moseloven . Det er forbudt nå polygami jehova har sagt hvis dere driver med polygami, skal han dømme dere pga urenhet og skitten og hor
  4. muslimer kvinner er ikke lenger ærbart men blir som prositituert og muslimer menn ser ut som horkarler, voldsmenn, drapsmann , det ser ut som å drive med bordell virksomhet Hyklere ,dere som ligner kalkede graver som utvendig er fagre å se til men innvendig er fulle av dødningeben og all urenhet.
  5. Du må velge PÅ Satan side eller Jehova side Jeg merker at du ikke leser og derfor skjønte du ingen ting Jesus omtalte Satan som denne verdens fyrste som han som menneskeheten i sin alminnelighet adlyder ved å følge hans oppfordring om å ignorere Guds krav. Bibelen kaller han også denne verdens gud og viser at det er Satan som blir vist ære gjennom de religiøse skikker som blir praktisert av dem som holder fast ved denne tingenes ordning.
  6. En tyv blir ikke født tyv. Han kommer kanskje fra en god familie og har ærlige foreldre og lovlydige søsken. Men hans ønske om å skaffe seg forskjellige ting som kan kjøpes for penger, har gjort ham til tyv. Hvordan gikk det så til en av Guds åndesønner gjorde seg selv til Satan Djevelen. Den engelen som ble djevelen var til stede da Gud skapte jorden og senere det første menneskepar Adam og Eva. Han må ha hørt Gud si til dem at de skulle sette barn til verden. Han visste at hele jorden med tiden ville bli fylt med rettferdige mennesker som tilbad Jehova Gud. Det var Guds hensikt. Men denne engelen tenkte mye på hvor vakker og intelligent han selv var og han begynte å ønske at menneskene skulle tilbe ham i stedet for Gud. Det førte til at han gikk til handling for å oppnå ære og en betydningsfull stilling. Den opprørske engelen talte til den første kvinnen Eva gjennom en slange. Det var omtrent som når en buktaler får det til å høres ut som et dyr eller en dukke snakker. Han sa at Gud ikke hadde fortalt henne sannheten og at han holdt tilbake opplysninger som hun burde ha fått. Dette var en ondskapsfull løgn. Djevelen påstod at menneskene kan klare seg uten Gud. Han hevder at de kan styre seg selv på en vellykket måte uten Guds hjelp. Jehova Gud kunne naturligvis ha tilintetgjort Satan med en gang. Men det ville ikke ha besvart de spørsmålene som Satan hadde reist, spørsmål som andre engler kunne fortsette å tenke på. Gud lot derfor Satan få enviss tid til å prøve å bevise sine påstander. Den tiden som har gått har vist at menneskene ikke kan styre seg selv på en vellykket måte uten Guds hjelp. Deres forsøk på å gjøre det har vært totalt mislykket. Menneskene har lidd mye under verdslige styreformer og polygami, pedofil, homofil og ondskap som vært behersket av Djevelen. På denne måten har Djevelens påstander vist seg å være falske. Det har alltid vært noen Jehovas vitner som trofast har støttet Guds styre.
  7. Jehova innførte ikke polygami . Han gav Adam en kone Eva. Når Guds lov angående oppførsel mellom kjønnene blir fulgt, vil ekteskapet bli lykkelig. Alt det som står i Guds ord, fra begynnelsen til slutten, er skrevet slik at det skulle være mulig for menneskene å bevare ekteskapet rent , ærbart og lykkelig i samsvar med Guds vilje. Satan lokket Adam og Eva, våre første foreldre , til å støtte ham i opprøret mot Gud. Da Satan påstod at Gud holdt noe godt tilbake fra dem, retten til selv å bestemme hva som er rett og hva som er galt, valgte de å stille seg på Satan side og vende Gud ryggen. Hva førte det til. Dermed ble ekteskapet enda mer vanæret og denne tilstand fortsatte fram til den verdens omfattende vannflommen på Noahs tid. Det var ikke slik Gud mente at det skulle være, da han innstiftet ekteskapet i Eden. Før Jehova Gud ga Israels folk Moseloven hadde han ikke gitt noen bestemt lov angående ekteskapet til den syndige menneskeslekt utenfor Eden, selv om han ved forskjellige mønstre viste hvordan det skulle være. Etter at Jehova Gud avskaffet Moseloven i år 33 e.kr, var det imidlertid ikke lenger tillatt med polygami og konkubinat blant hans tilbedere. Det var et resultat av Jesu kristi død og oppstandelse og opprettelsen av en ny pakt. Kristendommen var blitt frigjort fra gamle mosaiske lovpakt og hadde kommet inn under den nye pakt. Ekteskapet være i akt og ære hos alle og ektesengen usmittet for horkarler og ekteskapsbrytere skal Gud dømme. ( Heb 13:4)
  8. Jehova innførte ikke polygami. Jehova gav Adam en kone. Eva. Det at synden kom inn i verden, har imidlertid ført til ekteskapelige vanskeligheter og til at den ekteskapelige ordning er blitt vanæret. Før vannflommen var det ufullkommen mennesker som de ville og de tok noen av dem til koner , dem de helst villa ha.( 1.Mos 6:2) Det var polygami. Menneskenes ondskap var stor på jorden. Alle tanker som rørte seg i deres hjerter, var onde dagen lang. Så sendte Jehova vannflommen. Etter vannflommen fulgte igjen alle mennesker i den opprinnelige norm for ekteskapet den som gjaldt i Edens hage for hver mann hadde bare en hustru. De åtte menneskene som overlevde vannflommen var fire ekteskap. Ekteskapet fikk en riktig start etter vannflommen, har menneskene igjen vanæret den ekteskapelige ordning og vist mangel på respekt for den. Lamek,etterkommer av kain tok seg senere to koner og med tiden var det andre som fulgte hans eksempel
  9. Ta fullstendig avstand fra den fordervede livstil som preget Satans dødsdømte samfunn på jorden. ( polygami, pedofil, barn ekteskap, homofil, sexslaver) Slutt deg til det kristne nye verdens samfunn. Ja, det har vært både bokstavelige og symbolske jordskjelv nå i de vanskelige siste dager. ( 2.Tim 3:1)Men ingen av disse rystelsene er det siste, store jordskjelvet. Det er slutt på de rystelsene som bare er forløpere. Nå kommer et stort jordskjelv, et jordskjelv som mennesker aldri har opplevd maken til. Dette jordskjelvet er så stort at de rystelsene det forårsaker, ikke lar seg måle på richterskalen eller noe måleapparat. Dette er ikke en rystelse som rammer et begrenset område men et voldsomt jordskjelv som ødelegger hele jorden, det vil si hele det moralsk fordervede menneskelige samfunn. Jehovas store og skremmende dag. Han sa at da skulle solen formørkes og månen bli som blod. Det er et mylder og ståk i avgjørelsens dal. Sol og måne svartner og stjernene mister sin glans.
  10. ervervede egenskaper for eksempel kunstig forstørrede lepper går ikke i arv til avkommet
  11. presley og arie og mange kjendiser og kongefamilen lider av forfølgelse av papprazzia og journalist og de er forbannet pådem og det er tydelig at organenes fysiologiske funksjon og systemene av organer ernøye forbundet med individets sinnstilstand og at det til ogmed kan inntrefffe forandringer ivevene i et organ somblir berørt. Bibelens formaninger om å vise måteholdnår det gjelder spising kan også hjelpe oss til å bevare en god helse. ( ordsp 23:20)De fleste av dem har spist lite utsetter kroppen for en for stor beslastningen arterie, hjerte eller nyre Journalist og papprazzia menneskenes historie er ikke særlig oppmuntrende. den er preget av ondskap og urettferdigheten. Så lenge ondskapen har eksistert har ofte uskyldig mennesker måttelide. De er blitt offer for voldshandlinger. kanskje også mistet noen av kjære eller opplevd andre ting som har gjort meget ulykkelig. Bibelen sier : du skalelske din neste som deg selv. Bibelen sier også at snart blir det slutt på ondskap. Den sier de som gjør ond skal utryddes om en liten stund er den ugudelige borte, ser du etter på hans sted, så er han ikke. Men alle brottsmenn går til grunne de gudløse har ingen fremtid. ( salme 37:9,10,38)
  12. TV aksjon om barneekteskap , ja det er skjult pedofil. Hvordan foregår det? Det er hemmeligkremmeri som vi vet lite om det. Men de får så mye penger av statsstøtte. Det er akkurat som 2. verdenskrig nazistiske politikk. Hemmelig politi Gestapo har stort nettverk. nemlig korrupte politifolk, drosjesjåfør, busssjåfør, journalister, De forfulgte mennesker og sladret til Gestapo. Det at disse grusommhetene er blitt begått mange forskjellige steder på jorden. bekrefter at slike onde handlinger ikke særmerker en bestemt rase eller nasjonalitet. Hat erikke en følelse som er begrenset til en bestemt hudfarge, et bestemt språk eller et bestemt flagg.
  13. Når jehovas vitner er blitt pedofil, eller hor, er de blitt vranglære og må ut av menigheter. Staten mener nei og ellers får de ikke pengestøtte det er merkelig. Retten eller dommer om de er enig med staten eller ikke???????
  14. Jehovas vitner betaler skatt. Den går til skole, vei, sykehus og så videre. Matt 22:15-21: .....Vis meg ( Jesus ) skattens mynt. De rakte ham da en penning og han sier til dem. Hvis bilde og påskrift er dette? De sier til ham: Keiserens. Da sier til dem: Gi da keiseren hva keiseren er og Gud hva Guds er. Jesus svarte ham ( fariseeren) og sa: Det er skrevet: Du skal tilbe Herren din Gud ( Jehova ) og ham alene skal du tjene. ( luk 4:8) I folkeslag , lov vår Gud og forkynn hans pris med høy røst, han som holdt vår sjel i live og ikke lot vår fot vakle.( Salme 66:8-9) Lovens krav i forbindelse med ekteskap må oppfylles. ( en mann og en kvinne ) Heb 13:4: Ekteskapet være i akt og ære hos alle og ektesengen usmittet for horkarler og ekteskapsbrytere skal Gud dømme. Idag er loven blitt lovløshet og alt er tillatt Polygami, pedofil, homofile, barneekteskap og tvang ..... Retten eller dommer kan ikke kreve et menneskenes liv, tilbedelse og troskap , dette tilhører Jehova Gud.
  15. ikke finner seg til rette og vil ut i det fri. Det er feil. Det er ikke tvang. Det er frivillig å gå ut av menighet. Eksklusjonspraksis betyr utstått. Men når er ikke enig med eldste og da blir det påstått mot påstått. Det samme med fotball. Når en undertegnet kontrakten. Men når en ikke fulgte opp blir det eksklusjon eller sparket eller noe annen. Politikere blir også eksklusjon fra partiet. Staten vil at arbeidsformidler skal slå sammen med alle avdelingen. Det blir nye navnet NAV. Det blir mye rot og noen blir fengslet pga feil, misforstått eller noe annen. Jehovas vitner mener at støtteordning og eksklusjonspraksis er to forskjellige ting.
  16. Jehovas vitner feirer ikke jul . Jesus påbud sine etterfølgere å feire minnet om hans død, ikke om hans fødsel. ( 1.kor 11:24-26) Katolsk oppslagsverk sier: Julen fantes ikke blant kirkens tidligste høytider. De første spor etter høytiden finnes i Egypt. Hvordan forholder det seg så med den 25.desember som av mange blir feiret som kristi fødselsdag. Jesus kan ikke ha blitt født på denne datoen. Bibelen viser at hyrdene fremdeles var ute på marken om natten da han ble født. Og som The Encyclopædia Britannica påpeker , kunne de ikke ha vært det i den kalde regntiden om vinteren. ( Luk 2:8-12) I 354 e.kr gav biskop Liberius av Roma befaling om at folket skulle feire 25.desember. Han valgte sannsynligvis denne datoen fordi romerne allerede feiret saturnalia, solens fødselsdag. Et annet oppslagsverk viser dessuten at en av de skikker som ble lånt fra den hedenske saturaliafesten var å det å gi gaver. Det er ikke til å komme forbi- julen er av hedensk opprinnelse. Når vi nå er klar over dette, bør vi gi akt på apostelen Paulus advarsel mot å blande det som er sant med det som er falskt. Han sier at til og med en liten surdeig syrer hele deigen. ( Gal 5:9) Han refset noen av de første kristne fordi de tok vare på dager som hadde vært helligholdt under Moseloven, men som Jehova Gud ikke hadde pålagt de kristne å helligholde. ( Gal 4:10-11) Hvor mye viktigere er det ikke derfor at sanne kristne i vår tid tar avstand fra høytider som ikke er blitt innført av Gud, men som skriver seg fra det hedenske Babylon og som med urette blir kalt kristne høytider. Sanne kristne kan gi gaver og hygge seg sammen hele året igjennom. ( Luk 6:38) Foreldre kan gi sine barn gaver til forskjellige tider i løpet av året. De behøver ikke å vente med det til jul eller til barna har fødselsdag. På den måten vil de kunne ha mange hyggelige stunder sammen, ikke bare noen få. Barna vil dessuten vite at det er foreldrene som gir dem gavene og at de gjør det av kjærlighetens bånd mellom foreldre og barn. En annen ting er at barna ikke blir oppmuntret til å være utakknemlige overfor Gud og mennesker og tro at de har krav på å få gaver på spesielle dager. ( kol 3:14) Det at vi får kjennskap til sannheten om forskjellige populære skikkers hedenske opprinnelse, kan ha en vidunderlig, frigjørende virkning på oss. vi føler oss ikke lenger forpliktet til å følge skikker som både i økonomiskhenseende og på andre måter er en byrde. Og det viktigste er at i og med at vi får kjennskap til sannheten, blir vi frigjort til å følge den handlemåte som behager Jehova , slik at vi kan oppnå evig liv i hans rettferdige, nye ordning. (Joh 8:32) ( Rom 6:21-22)
  17. Morallovene er like stabile og virker like sikkert som de lover som styrer det livløse skaperverket eller de skapninger som ikke er utstyrt med fornuft. En som bryter morallovene kan ikke komme godt fra det. Å overtre disse bestemmelsene vil straffe seg, like sikkert som det vil straffe seg å ignorere tyngdeloven, selv om den som bryter dem, ikke alltid får sin straff med en gang. Bibelen viser hvilket prinsipp morallovene virker i samsvar med, når den sier: Jehova Gud lar seg ikke spotte, for det som et menneske sår, det skal han og høste. For den som sår i sitt kjød, skal høste fordervelse av kjødet men den som sår i ånden, skal høste evig liv av ånden. ( Gal 6:7-8) Som et bevis for den sannhet at Guds morallover ikke kan ignoreres , henleder apostelen Paulus oppmerksomheten på hva menneskene har gjort. Han påpeker at menneskene på grunn av at de har kunnet betrakte Jehova Guds skaperverk, burde ønske å lære om ham og tjene ham. Men det store flertall har forkastet ham og tjent guder som de selv har valgt seg. Det at menneskene på den måten har sådd i kjødet har vært den viktigste årsaken til deres tragiske historie. Men i vår tid ser vi at kjødets gjerninger skaper større problemer enn noensinne og det i verdensomfattende målestokk. Rasefordommer, nasjonalisme, hykleri, umoral, uærlighet, narkotikamisbruk, forbrytelser, vandelisme og terrorhandlinger har skapt stor frykt og ulykkelige forhold på jorden. Ifølge Bibelen er en slik utbredt, åpenbar ringeakt for Guds morallover et bevis for at vi befinner oss i de siste dager for denne tingenes ordning.
  18. ????? koranen er imidlertid aldri blitt gjort til en del av de hellige hebraiske skrifter og den er heller ikke blitt innlemmet i de kristnes bibel. Islam kan sammenligne med sodoma og godmorra ? gudenes dårlige karakter, de hadde ikke noen som helst moralsk holdning og ført med seg noen av de mest demoralisende handlinger som ble gått på tiden for eksempel, homofil, pedofil, polygami, barn. Fullstendige moralsk og religiøs forfall. 3.Mos 18 og tenk over de vederstyggelige gjerninger som kanaanittene gjorde. Jehova Gud utryddet dem. Det gir oss god grunn til å tro at Jehova Gud ikke for alltid vil tolere den ondskap som nå gjør jorden til et stadig farligere sted å bo.
  19. barneekteskap , pedofil , tvang, undertrykkelse, polygami i islam er styggedom sprer ødeleggelse i hele verden. Deres gudfryktighet er en falsk fasade, et hellig ytre som skjuler en selvisk , umoralsk levemåte.
  20. enguderi ? etter jødene hadde vært i denne begunstigende stilling i mer enn 900 år var de til slutt blitt fullstendig ugudelige og opprørske. Deres siste konge, Sedekias, gjorde hva ondt var i Herrens øyne. Han spottet Jehovas sendebud og foraktet de ord fra Gud som de talte og hånte profetene. ( 2.krø 36:12-16) Derfor ble Guds vrede opptent imot dem og hans endelige dom. Denne dom fullbyrdet Gud i året 607 fkr. Det avmerket enden på jødenes tilværelse som et politisk fritt, teokratisk folk. De ble overfalt av babylonierne og ført bort i fangenskap. Deretter lå Jerusalem øde i sytti år. ( 2.konge 25) , Da de sytti år Jerusalem skulle ligge øde , var utløpt, begynte en levning av trofaste jøder å vende tilbake til hjemlandet og templet ble bygd opp igjen og også selve byenJerusalem. I tidens løp kom de hjemvendte jøder i rabbinernes vold. De ble treller under deres overleveringer og religiøse organisasjoner og de falt som offer for rabbinismen. Dette brakte dem i opposisjon til Jesus kristus, de forkastet ham og krevde å få ham naglet til et tre i året 33 ekr. 37 år senere ble Jerusalem ødelagt av romerske hærer som Jesus hadde forutsagt og i år 73 ekr ble jødenes siste festning Massada ødelagt og jødene ble spredt ut over hele jorden. De var ikke jøder ( i det skjulte ) ( i sitt indre) og hadde ikke hjertets omskjærelse ved tro på den Messias som Gud hadde sendt dem i sin Sønn. Derfor forkastet Jehova dem som sitt folk og lot dem være uten tempel, prest eller offer. ( Rom 2:28-29) ( Matt 23:37-38)
  21. Da Moses sto foran Egypts Farao og førte fram Guds krav til ham, uttalte han navnet på den Gud som hadde sendt ham. Moses sa ikke: Herren sier det og det for Farao og egypterne dyrket og anerkjente sine egne falske guder som herrer. Gud sa til Moses: Dette skal du si til Israels barn: Jehova, deres fedres Gud, Abrahams Gud, Isaks Gud, Jakobs Gud, har sendt til meg til dere. Dette er mitt navn til evig tid og det er minne for alle slekter.( 2.Mos 3:14-15) Det finnes ikke noe menneske i vår tid som kan si med sikkerhet hvordan Guds navn ble uttalt på hebraisk. Hvorfor ikke. Bibelens hebraiske språk ble opprinnelig skrevet bare med konsonanter uten vokaler. Jødene fikk den overtroiske ide at det var galt å si Guds personlige navn høyt og så brukte de andre uttrykk i stedet for det. Gammelhebraisk med de fire konsonantene som stod for Guds navn. På denne måten gikk den opprinnelige uttalen av Guds navn tapt. Jehova regjerer i all evighet over hele universet. Han fortjener i all heder og ære og en av Bibelens inspirerte forfattere sier med rette: Men, den evige konge, den uforgjengelige, usynlige, eneste Gud, være ære og pris i all evighet. (1.Tim 1:17) Fordi han er evig og udødelig , er han i den forstand det eneste virkelige vesen. Det er dem som mener at navnet Jehova betyr evig eller den som eksisterer i kraft av seg selv og den jødiske lærde I. Leeser, så vel som J. Moffatt gjengir i sine bibeloversettelser det hebraiske navnet på engelsk med den Evige i stedet for Jehova. Mange forskere foretrekker stavemåten Jahve men den er usikker og forskere er ikke enige. Jehova er på den annen side den navneformen som er best kjent for den har vært brukt i århundrer.
  22. Navnet jøde eller judeer kommer fra stamfarens navn Juda, som betyr pris til Jehova.
  23. Det er mye fattige i USA. Det er snakk om millioner ? Folk er oppfinnelse og bruke denkirken til livets opphold ?????
  24. 2.Mos 3:15: Så sa Gud til Moses: Du skal si til israelittene( Jakobs etterkommere) (Jehova) fedrenes Gud har sendt meg til dere. Dette skal være mitt navn til evig tid og det skal de kalle meg fra slekt til slekt. Jes 12:4: Lovpris ( Jehova) og påkall hans navn. Gjør hans gjerninger kjent blant folkene, forkynn at hans navn er opphøyet. Esek 38:17,23: Så sier Herren ( Jehova) , talte da sammen og ( Jehova) lyttet og hørte hva de sa: Hos ham ble det skrevet en minnebok om dem som frykter ( Jehova) og ærer hans navn. Joh 17:26: Jesus bad til sin Far: Jeg har kunngjort dem ditt navn og skal gjøre det igjen for at den kjærlighet du har hatt til meg, kan være i dem og jeg selv kan være i dem. Hvorfor er det så viktig å kjenne og bruke Guds personlige navn. Jesus gav de sanne kristne i oppdrag å gjøre mennesker av alle folkeslag til disipler. Hvordan skulle de kunne vise at den sanne Gud var en annen enn folkeslagenes falske guder,når de underviste folk.? Bare ved å bruke Guds personlige navn, slik Bibelen gjør. ( Matt 28:19-20) ( 1.kor 8: 5-6)
×
×
  • Opprett ny...