Gå til innhold

Sende sms Samsung galaxy watch 4 classic


Anbefalte innlegg


Får ikke til å sende og motta sms fra/til klokka når den ikke er koblet mot telefonen. Skal ikke dette gå ann ? Får andre til dette ?  Dette var for min del litt av vitsen, å kunne ta en sykkeltur uten å ta med mobilen.Sende og motta anrop funker greit. Når den er koblet til min samsung ultra 22 så fungerer det greit.  Vil gjerne høre om andre får dette til ? Er det noe galt med min esim ?

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse

Hei. Uten at jeg vet dette sikkert og heller ikke har en slik klokke selv, så vil jeg tro at klokka må ha enten 4G eller 5G og Simkort for å få dette til, siden at den må bruke mobilnettet. Hvis de derimot har det, så er det kanskje instllinger som er feil. Ser ut som at de selges både med og uten 4G på samme måte som Nettbrettene til Samsung f. eks. Disse må også ha 4G eller 5G og Simkort naturligvis for å kunne sende og motta SMS og samtaler.

Endret av wil
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Selv med SIM-kort vil det vanligvis ikke fungere, men det avhenger hva slags oppsett din operatør har for tvilling-SIM. Når denne begrensingen ikke finnes hos operatøren vil du kunne velge om du skal sende fra klokkenummer eller telefonnummer direkte i appen på klokken om jeg husker rett.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...