Jump to content
Sign in to follow this  
Erik Jonassen

Lyd fra T-WE boks II til forsterker

Recommended Posts

På grunn av "gammel" forsterker må jeg hente "analog" lyd fra T-We boks II. Følgende oppsett er valgt: TOSLINK fra T-We boks til DAC og RCA (phono) til forsterker. Uansett hvor høyt jeg setter lyden fra T-We boksen får jeg bare en lyd som så vidt er hørbar på høyttalere selv om volumet på forsterker er 100%. Hva gjør jeg feil?

Share this post


Link to post
Erik Jonassen skrev (5 timer siden):

Uansett hvor høyt jeg setter lyden fra T-We boksen ...

TOSLINK utgang er linjenivå, dvs ikke påvirket av volumkontroll på T-We boksen.
Problemet har er muligens dårlig match av linjenivå mellom DAC og Sonos, slikt er ikke standardisert.

Share this post


Link to post

Takk for kommentaren Hårek. Jeg har begynt å helle til den forståelse jeg også. Prøvde nemlig å kjøre linje fra en gammel CD-spiller og da var det ingen problemer med lyden. Jeg skal gjøre et forsøk i dag på å kjøre et annet system (i butikk) for å se om det gir forskjell, og eventuelt prøve en dyrere DAC. Den som er avbildet kostet bare 200,- 🙂

Share this post


Link to post

Etter kontakt med Sonos ser det ut til at jeg via App kan gå inn i settings for det produktet jeg skal sende linjesignal til og justere volumet inn på Sonos-produktet. Dette må jeg prøve seinere i dag:-) Hvis dette er tilfellet kan det virke som om jeg har løst problemet... Skal eventuelt informere om løsning! 🙂

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...