Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Trådløs støvsuger med godt batteri?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har også vært litt på utkikk etter det samme, og ser at de fleste batteri drevne støvsugere klarer rundt 10-12 minutt på maks. Tror muligens Dyson sine klarer et par minutt ekstra?

Den eneste jeg har funnet som klarer mer er Bosch sin 6- og 8- unlimited serie, som bruker bosch sine "grønne" batterier. I noen av disse pakkene så får du med 2x batterier, alternativt så kan du kjøpe til ekstra batteri. Tror ekstra 5Ah batteri koster rundt 1200,-

Litt usikker på hvor god denne er, men den er iallfall satt ned ganske greit i pris:

https://www.power.no/vask-og-rengjoering/rengjoering-og-stoevsuging/traadloes-stoevsuger/bosch-serie-6-bcs611p4a-traadloes-stoevsuger/p-1143261/

Lenke til kommentar

Dersom du har planer om å støvsuge 200 m2 med en trådløs støvsuger når dere har masse tepper så tror jeg du må nøye deg med kablet støvsuger enn så lenge. Alternativet blir altså en støvsuger hvor du kjøper til flere ekstra batterier. Basert på min egen "forskning på youtube" så tror jeg du må opp i pris om du skal ha en trådløs støvsuger som klarer å støvsuge dype tepper, og husk at munnstykket som følger med også må være tilpasset dype tepper. 

Fikk lånt en Xiaomi Dream T20 (tror jeg den heter) i går. Fikk ikke tatt hele huset, men ca 100 m2. Når den står på auto så justerer den sugekraft selv, og det gikk helt fint i forhold til både batteri og hva den klarte å få med seg. Vi har kun et teppe i gangen, og der kjørte den opp på maks. Resten av huset gikk den på medium (antar jeg) - og da jeg var ferdig med 100 m2 så hadde den fremdeles over 50 % batteri igjen. Tror det finnes en "pro" versjon av denne, hvor du får med ekstra batteri. Eller kanskje det var T30 Pro?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...