Gå til innhold

Valhall PUBG klan søker seriøse voksne spillere :)


Anbefalte innlegg

Vi er en liten klan som kaller oss for VALHALL, vi var en stor klan rundt 2006 til ca 2010 når Battlefield 2 tiden var og var nok en av di beste innen 12v12  i Norgesland denne tiden  ;)   

Nå har vi våknett ifra dvale, men vi mistet mange en brødre, men deres sorg har fylt deres kamplyst og vrede, og for hver kriger som har falt til marken, har noen få jotner fulgt.

Vi prøver å få startet opp klanen igjen men innan PUBG verdenen, vi har meldt på et lag til Telia Liga'en til høsten og har tenkt å prøv fått til et lag til men da trenger vi flere seriøse spillere med rette innstillingene.                                                                                                                                                         Vi er flere over 40 årene og noen få ca.30år'ene.  (Di fleste av oss er Trøndere men er du fra sør eller Nord så er det bare topp det :) 

Vi er en trivelig gjeng og det er mye morsome kommentarer til tider på Discord  ;)

"Hugin og Munin blir på ny sendt ut over Midgard for å søke flere tappre menn. Ragnaroks utfall er i deres hender, og Valhall står åpent for å bli deres hjem. "

Håper noen ønsker å bli kjent med oss og ta noen runder med oss på Discord og som vil være med på Telia Liga'en til høsten :)

Kan jo si at vi er ikke proff, men er du det så er det bare gull for oss det og har god leder erfaring under kamper  ;)

Ta Kontakt da vell, her eller kontakt meg på Discord : Vavtrudne #8588

 

Mvh

Melakongen (Vavtrudne) 

Valh1.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...