Gå til innhold

Google saksøkes for milliarder av kroner for Google Play-avgift


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Android har iallefall muligheten til å kjøpe samt laste frå andre steder enn Google Play Store, i motsetning til Apple.

Men 30% har alltid vært altfor mykje. At dei no er gått ned til 15% hjelper ... men 12% burde vært rett for dei fleste. Både Microsoft, Google og Apple trenger inntekt for å holde butikkene sine i orden, men det koster ikkje millioner i mnd'en for dette....

Kjør på Coll!!!!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Eg finn desverre ikkje ein rediger knapp så...

Eg er lit usikker på kordan dei vil håndtere dette med ingen pre installert app-store...

Har egentlig ingen problem med at dei alle leverer sitt OS med preinstallert appstore, så lenge ein kan laste inn andre.

Slik eg ser dette:

Apple leverer sine telefoner med App-store, kor du kan oppdatere programvaren som kom med telefonen, samt de ulike appene DU har valgt å laste ned/kjøpe via deira store.

Resten burde du kunne få kjøpt/laste ned frå dei leverandørene DU velger.

Android kommer preinstallert med Google Play Store, og Microsoft leveres med egen store. Igjen, desse kan du bruke til å oppdatere, men du kan velge dine egne leverandører til alle andre apper, og skifte ut pre installerte.

Skjønner ikkje heilt problemet med å ha ein tilgang til den butikken som OS'et faktisk er levert frå?? ( Igjen, dette gjelder iallefall Android, veit ikkje om da fins Windows telefoner igjen lengre )

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg synes det eneste riktige man kan gjøre er å gi bort deler av verdiene man skaper og de som ikke vil det, må bli tvunget til å gjøre det. De konsumerer tross alt tjenester som google leverer. 30% er en fair pris. Det er tross alt ganske lite i forhold til alle de gode tjenestene google gir oss gratis. Folk kan tross alt velge om de ønsker å konsumere disse gratis tjenestene fra google og da er det bare rett og rimelig at google får en god del av verdiene folk skaper. Dette er tross alt den perfekte modellen man bruker for å kreve inn skatt og fungerer det at det offentlige gjør det, er det ingen grunn for at det private ikke skal kunne gjøre det samme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...