Gå til innhold

Telia/Get vs. Altibox evt andre


Anbefalte innlegg

Hei

Vi er fornøyd med hastighet hos Telia/Get (Har Wifix Mesh løsning) men de lagger av og til og vi plutselig er nettet "borte". Forvilende å bli kastet av fra Teams i viktige møter  og barna som spiller får problemer og blir forbanna....

Er det noen vits å skifte fra Telia/Get til andre eller er dette noe som alle leverandører sliter med.

Barna synes Telia/Get "suger" så har noen forslag til best mulig løsning.....

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne slags ting er stort sett alltid relatert til problemer med WiFi, og det er en svakhet ved selve teknologien. Det vil ikke nødvendigvis hjelpe å bytte til andre leverandører, da WiFi er WiFi.

Hvis dere har de samme problemene med kablet nett så kan det kanskje ligge noen problemer hos leverandør, men så lenge WiFi er involvert så er det alltid første mistenkte.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Jeg har Telia, er veldig fornøyd. Jeg kjører dog Nest Wifi som router, med modemet fra Telia i bridge-mode. Kjører en ekstra node på gaming rommet. Har alltid stabilt nett. Gamer en god del  og har falt ut av et spill en gang det siste halvåret :) Har du mye som potensielt kan forstyrre wifien hjemme hos deg?

Lenke til kommentar

Det spørs jo helt om det er wifi-løsningen i seg selv eller leveransen inn til ruteren som detter ut.

Forsvinner det trådløse nettet helt eller går det ikke trafikk inn til ruteren/kabelmodemet ditt?

Skjer det samme hos naboer? Eller kun hos dere?

Hva gjør dere når dette skjer? Hjelper en restart av ruter/wifi-utstyr så tyder det jo kanskje på at problemet skyldes lokale forhold i ditt eget wifi-nett.

Hva sier Telias kundeservice om det? Litt av argumentene for å velge Wifix fremfor å kjøpe egen løsning er jo at de kan hjelpe ved problemer?

Selv byttet vi ut Get/Telia (koaks) med Homenet (fiber) for mange år siden i borettslaget og har ikke angret en dag. For oss var det svært uforutsigbart over veldig lang tid og bevisbyrden lå hos oss, så det var tidkrevende og frustrerende å være Get-kunde på et nett med periodisk støy og alt "ramlet ut" i perioder og var plutselig tilbake. Dette kan godt skyldes støyforhold i koaksnettet i strøket her som kan være utbedret siden den gang, så godt mulig de som fortsatt bruker dem har en bedre opplevelse i våre dager.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...