Jump to content
Sign in to follow this  
Arodem

Hackere brøt seg inn hos CD Projekt RED – truer med å lekke spill og interne dokumenter

Recommended Posts

Nesten fortjent etter å ha visst oss ett helt annet spill enn det vi fikk og at det kun ble visst gameplay fra pc og ikke dagens konsoller som ikke klarer å kjøre spillet engang.

Glad jeg ba om refund, plukker det opp igjen om 2-3 år når det koster en hundrelapp og er blitt fiksa.

Share this post


Link to post

Slæsk

Glad jeg ba om refund, plukker det opp igjen om 2-3 år når det koster en hundrelapp og er blitt fiksa.>

viste et helt annet spell ? Spellet var nokså nærme dem viste. Og at det blir forandringer er normalt. Dem som er skyldige i det du menner er Hello Games med no mans sky og EA med anthem.

Men uansett bare fordi du føler deg villedet som er ikke et delt syn mellom alle og som eventuelt kan diskuteres er kriminalitet aldri fortjent. Du ville hvert vel enige om jeg hadde sagt fordi jeg er unige med deg om at dem villedet folk at du blir fortjent og blir hacket selv og alle pengene dine blir stjålet og alt info din ?

Ulovlig kriminalitet er aldri fortjent og dem har fått nok straff med backlash dem har fått fra før. Dette her er absolut ikke fortjent på noen som helst måter når du tenker på at dem fra før har tapt penger med refunds .. er ikke på PS5 store engang lenger og har flere søksmål mot seg

  • Like 2

Share this post


Link to post

Trist umenneskelige tapere som ikke kan sette pris på spillselskaper som gjør sitt beste for å gi ut spennende spill og som ikke er EA og spyr ut spill i øst og vest

Share this post


Link to post

De bør ikke lekke spill, men har de dokumenter som handler om dårlig behandling av ansatte, forklaringer på hvor mye de viste om løgene rundt ps4/box1 versjonene.  Bør det slippes. 

Share this post


Link to post

Kommentarer som at "nesten fortjent" er så lite gjennomtenkt som det går ann å få det. Man ønsker ikke en utvikler potensielt på problemer med å drifte bare fordi de hadde en lansering som ikke stilte til drømmene til spillere eller?

  • Like 3

Share this post


Link to post

Nei, dette er ikke nesten fortjent. Datainnbrudd og utpressing er grov kriminalitet. Og det vokser hele tiden i samfunnet vårt. Og akkurat dette innbruddet er ikke gjort av noen Robin Hood hackere. Disse folka presser for penger, og her er det også helt klart etter hva de selv sier til CD Red.

Samme ting gjøres mot bedrifter mange steder i verden, og enkelte sliter med ettervirkningene i lang tid etterpå. Det er arbeidsplasser og folks økonomi som får lide for slik kriminalitet. Man ser også folk som har begått selvmord etter et privat datainnbrudd der de har blitt presset for penger hvis ikke vil hackerne slippe ut info om deres privaltiv, sexliv osv,.. til alle venner, arbeidsgiver osv...

Slik virksomhet kan vi ikke på noe måte vise forståelse for. Selv ikke om et spill ikke blir slik man hadde håpet. Neste gang kan det være din egen harddisk, PC, eller din fars, mors eller bestefars som blir "tatt". Senest i dag fikk jeg telefon med svindlere - fra "DnB" - som ville send meg en link for å åpne min stengte konto. Selvsagt gikk jeg ikke på. Men svigerfaren til min bror, en mann på over 80, ble for noe tid siden svindlet for nesten 100.000 av sine sparepenger. Han "måtte" jo låse opp PCn som de hadde stengt? Han skjønte virkelig ikke hva som foregikk dessverre. Det er samme greia.

 

Edited by Dr.Peedee
  • Like 2

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...