Gå til innhold

Hackere brøt seg inn hos CD Projekt RED – truer med å lekke spill og interne dokumenter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slæsk

Glad jeg ba om refund, plukker det opp igjen om 2-3 år når det koster en hundrelapp og er blitt fiksa.>

viste et helt annet spell ? Spellet var nokså nærme dem viste. Og at det blir forandringer er normalt. Dem som er skyldige i det du menner er Hello Games med no mans sky og EA med anthem.

Men uansett bare fordi du føler deg villedet som er ikke et delt syn mellom alle og som eventuelt kan diskuteres er kriminalitet aldri fortjent. Du ville hvert vel enige om jeg hadde sagt fordi jeg er unige med deg om at dem villedet folk at du blir fortjent og blir hacket selv og alle pengene dine blir stjålet og alt info din ?

Ulovlig kriminalitet er aldri fortjent og dem har fått nok straff med backlash dem har fått fra før. Dette her er absolut ikke fortjent på noen som helst måter når du tenker på at dem fra før har tapt penger med refunds .. er ikke på PS5 store engang lenger og har flere søksmål mot seg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nei, dette er ikke nesten fortjent. Datainnbrudd og utpressing er grov kriminalitet. Og det vokser hele tiden i samfunnet vårt. Og akkurat dette innbruddet er ikke gjort av noen Robin Hood hackere. Disse folka presser for penger, og her er det også helt klart etter hva de selv sier til CD Red.

Samme ting gjøres mot bedrifter mange steder i verden, og enkelte sliter med ettervirkningene i lang tid etterpå. Det er arbeidsplasser og folks økonomi som får lide for slik kriminalitet. Man ser også folk som har begått selvmord etter et privat datainnbrudd der de har blitt presset for penger hvis ikke vil hackerne slippe ut info om deres privaltiv, sexliv osv,.. til alle venner, arbeidsgiver osv...

Slik virksomhet kan vi ikke på noe måte vise forståelse for. Selv ikke om et spill ikke blir slik man hadde håpet. Neste gang kan det være din egen harddisk, PC, eller din fars, mors eller bestefars som blir "tatt". Senest i dag fikk jeg telefon med svindlere - fra "DnB" - som ville send meg en link for å åpne min stengte konto. Selvsagt gikk jeg ikke på. Men svigerfaren til min bror, en mann på over 80, ble for noe tid siden svindlet for nesten 100.000 av sine sparepenger. Han "måtte" jo låse opp PCn som de hadde stengt? Han skjønte virkelig ikke hva som foregikk dessverre. Det er samme greia.

 

Endret av Dr.Peedee
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...