Gå til innhold

Huaweis HarmonyOS er bare Android bak et skall


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1: Dette er vel strengt tatt ikke en nyhet? Mener det ble snakket om dette alt i fjor vår/sommer at det var basert på AOSP. 

2; Det er vel i omtrent alle henseende en bra ting at de kjører AOSP? Både mtp på sikkerhet, personvern og også for de som faktisk må kjøre android apper. For det er jo veier rundt slik at en kan kjøre google play etc. Det betyr jo at selv på helt ferske Huawei mobiler så kan brukeren selv velge å kjøre Vipps, BankID osv. 

3: Mtp all skremselspropaganda som flere kilder har forsøkt å fremme på kinesiske mobiler generelt og huawei spesielt så må det vel være i til alles beste at OS er mer eller mindre bone stock AOSP? Huawei kan tilby et OS alle kjenner, samt at de vet det også er muligheter for brukerne selv til å kjøre google apps som google play osv. Win win for både sluttbruker og huawei. 

4: Er det en mulighet for at Biden stopper kampen mot huawei nå som dt bare er et vondt minne? Personlig så ser jeg ikke behovet fordi det virker som veien rundt dt's blokkade av huawei er relativt enkel og godt fungerende. Men en snakker jo stadig med folk som "aldri ville rootet fordi det er for kriminelle gangstere" eller folk som er redd for å ødelegge eller fuck opp mobilen. om de feksskulle sideloade eller roote. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...