Jump to content

Viggo Dahl

Medlemmer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

120 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

969 profile views
 1. Ikke en gang da nærværet av en britisk ubåt i farvannet rundt Falklandsøyene holdt den argentinske flåten i havn??
 2. Ikke i det daglige..det er viktig å holde den egentlige radar signaturen så lite kjent som mulig.
 3. Så det forklarer hvorfor de kommunale avgiftene bare øker og øker??😉
 4. Så det var derfor de dro en aprilspøk med at politiet skulle få thinker med peppernikkel batterier....det gjorde jo spøken ganske morsom.😳
 5. Etter noen runder i tenkeboksen og mysing på alternativer ble det ble en One zoom på meg, selv om den kostet en 1000lapp mer enn jeg pleier å bruke på telefon.....stort batteri,strømgjerrig brikke og amoled skjerm ble for fristende.
 6. Vi må pleie handelsforbindelser med våre naboer. Kina er ekstremt ustabile handelspartnere også. En gang i fremtiden gir norske myndigheter en sjokoladebit til en kinesisk politisk kritikker i et eller annet land så er boykott kortet raskt på bordet.
 7. I den tid flere båter skal fases ut er vel dette en god ide og et stort pluss at nordkoreanske slavearbeidere er i mindretall på norske verft.
 8. Skuffende at det ikke er en "ekte" one telefonen... hadde fingeren på bestill knappen jeg, men tror jeg avventer litt nå...
 9. Sikkerpå at de ikke har scannet en Ford Mondeo og glattet litt på linjene i fotoshop??.. Det hadde vært noe om de kunne lykkes men bilbransjen er hard og jeg tror ikke graden av automasjon i monteringsprossesen er høy nok til at dette vil bære i Norge.
 10. Tenkte det samme..måtte fremtidens nordmenn føle den samme tryggheten når den orange/hvite fuglen flyr over himmelen.(honør til en gammel traver 👏)
 11. Ikke dårlig at papirflyet kom seg i lufta...også bare noen år etter f35 som i følge enkelte aldri kom til å komme seg klar av bakken...får se om de klarer å akumulere noen flytimer nå da 😉
 12. Er star man en dukke?...jeg har alltid hørt det er david Bowie inni drakten.
 13. Eller så kan man se på om privatpersoner rett og slett har behov for å eie båter som kommer opp i slike hastigheter...at masse kurs hjelper har jeg null tro på.
×
×
 • Create New...