Jump to content

Viggo Dahl

Medlemmer
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

216 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

1199 profile views
 1. Det gjør egentlig jeg og... koreanere har bevist at de kan levere i stedet for å saksøke og Leo2 begynner å slite med overvekt.
 2. De kan jo ha begge deler...man sender UFOen for å kidnappe og analprobere, B 52 for å bombe... Helt logisk det🤫
 3. Kan hyperloop bygges i Norge? spørres det....og svaret er er rungende...Nei. Her kan vi ikke bygge et vedskjul en gang uten å grave oss ned i endeløse utredninger og pjatt..jfr. Østfoldbanen.
 4. Det er ikke noe springflo på bildene så det er ikke noe problem 🤫 Får håpe de har tenkt på det...kanskje båten bare flyter på vannet?
 5. Åja..jeg har tenkt..de fleste som tar toget i dag bor ikke i gangavstand fra togstasjonen og vil heller aldri gjøre det...stasjoner utenfor bykjernen med gode muligheter for parkering er veien å gå...stasjon i Skjeberg og Råde vil dekke greit... godstransport gjennom bysentrum blir jo også et aspekt.
 6. Det finnes bare ett videre alternativ for Østfoldbanen.. rett linje fra Halden med felles stasjon for Sarpsborg og Fredrikstad ved Råde. Det kokes sammen det ene Luftslottet større enn det andre på kvikkleire.
 7. Kunne de ikke satt tak på den som med C1, så hadde den vært mer attraktiv for pendlere.
 8. Men da må både Jonas, Gahr og Støre bli enige seg i mellom og det vet vi ikke kommer til å skje, så mitt tips blir å ikke holde pusten mens dere venter....
 9. Jeg deaktivere google now og da ble det bra...senere på dagen gjorde telefonen min en soft reboot og nå funker allt fint igjen. Motorola one zoom.
 10. Dette blir spennende. Vil vi gå for en lett overvektig katt fra Tyskland eller en nyutviklet vogn fra Korea. Jeg ser for meg at, med det forslaget koreanerene kommer med nå, ligger de godt an. Eneste skjæret i sjøen her nå er norske politikeres evne til å tulle til allt de tar i...
 11. Hadde ikke Manfred Von Richthofen et fly med 3 par vinger??
 12. Da blir det Russlands modellen da...å finne noen i det aktuelle landet som straffer dem...mot et lite vederlag.
 13. Men du mer enn antyder at Raytheon og marinen har glemt å finne ut hvordan NSM skal finne og treffe mål. Det må jeg med hånden på hjertet si at ikke tror er tilfelle. Du må gjerne utdype hvorfor du mener dette skulle være et problem.
 14. Da må du kontakte Bidden og fortelle han om dette. Her er det noen som har sovet i timen og ikke fått dette med seg. Det skulle være helt utenkelig at noen i USMC har noen som helst kunnskap om hevding og opprettholdelse av NFZ.
×
×
 • Create New...