Jump to content

LocoMortis

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)
 1. Allikevel kan du sitte her og poste hva du vil på nettet... snodige greier. Kunne du gjort det i Kina?
 2. Med andre ord: "Det kinesiske regimet vil ha monopol på persondata"
 3. >Da er det på tide at landet som påstår de elsker et fritt market innfører noen regler som gjør det umulig for xiaomi å kunne selges i europa og usa sånn at de kan følge huawei sine fotspor. Vil vel heller si at det er på tide at folk som elsker frihet, demokrati og menneskrettigheter skjerper seg, og slutter å kjøpe kinesisk.
 4. Er det ikke en bedre ide å kappe hver eneste internettkabel til Russland (og Kina)?
 5. Det er fortsatt 100% uaktuelt å kjøpe kinesisk.
 6. Kinesisk telefon er omtrent like aktuelt som billett til fotball-VM i Quatar, altså 0.
 7. Prisen å betale for handel med Kina er å akseptere hacking? Enda et argument mot å handle med Kina i så fall.
 8. Fascinerende hvordan alle her retter pekefingeren mot enten Microsoft eller IT-avdelingen på Stortinget. Å utvise en håndfull personer ved den kinesiske ambassaden hadde vært en passende respons på dette angrepet.
 9. "Enkelte diskuterer nå, i ulike fora, om Microsoft kunne ha gjort noe annerledes" Hadde det ikke vært mer naturlig å diskutere om Kina kunne gjort noe annerledes? Altså latt være med sin destruktive framferd.
 10. Hvorfor lar vi Kina og Russland holde på slik? De kan jo herje fritt så og si uten konsekvenser. På høy tid at vi kapper alle internettkabler til disse landene.
 11. Det mangler ikke akkurat på kontroverser og advarsler rundt Huawei. Flere og flere land stenger Huawei ute fra sine telenett, pga risikoen de utgjør. Her er PSTs analyse: https://www.nrk.no/norge/pst-advarer_-_-vaer-oppmerksom-pa-huawei-1.14414252
 12. Vel og bra dette men jeg hadde jublet mer om man hadde kappet kablene til Russland og Kina.
×
×
 • Create New...