Jump to content
ASmirnov

EARLY ACCESS-INNTRYKK: Baldur's Gate 3

Recommended Posts

Vel, sendte inn forespørsel om refund og venter heller på Owlcat sitt nyeste rpg. Dessverre engasjerer ikke kampene, selve grensesnittet er jæ*la irriterende, men historien virker til å ha greie vendepunkt, da.

Share this post


Link to post

Nei takk. Betaler når spillet kommer ut. Å betale for knapper og glansbilder nå blir du dumt. Skjønner ikke de som faktisk betaler for en bumpy beta ride nå, og så nå spillet endelig kommer ut så byr det på veldig lite overraskelser og spenning.

Share this post


Link to post

Jeg er en av de som har betalt og det er et fantastisk spill. Har til nå nesten 50 timer og er ca ferdig med EA innholdet. Et par bugs her og der, men ikke mer enn mange andre spill. 

Share this post


Link to post

Støtter alle med kommentarer som "venter till full versjon". Jeg gikk på smellen med å kjøpe dette nå og lærte noe jeg burde skjønt. Early access på rpg er bare dumt med mindre du har interesse for å bugfixe og/eller ikke bryr deg om å spille historien igjen og om igjen og om igjen.

Jeg er ikke den typen. Selv om det er en solid EA lansering så ville jeg heller ventet for å få en fullverdig første opplevelse med historien, enn som nå der jeg støter på jevnlige feil og har startet på nytt for 3'e gang.

Finner det forøvrig merkelig at anmelder ikke nevner at begynnelsen er en ren kopi av Div.OS2... som bare er en litt trist løsning. I og med at Larian besluttet at vi starter på nytt (lvl1) så skulle jeg helst sett at de gjorde som i BG1... å virkelig starta helt på nytt med en original start der du er "nobody" og nærmest handlingslammet i en skummel stor verden. Vi får derimot en fullverdig gruppe inne timen er spilt og magiske våpen dukker opp allerede på lvl2.

Men blir spennende å se fortsettelsen. Dette blir bra altså.

 

Share this post


Link to post

Jeg gjorde tabben at jeg spilte betaen (tilgjengelig for de som backet på kickstarter) av Wasteland 2. Den inneholdt flere funksjoner som ble fjernet i den endelige utgaven... Blant annet sniking, som jeg likte veldig godt. Etter å ha spilt gjennom første akt i beta ble jeg veldig skuffet når fullversjon ble utgitt og disse funksjonene var borte. Jeg har fortsatt iokke fått meg til å spille gjennom fullversjon pga den skuffelsen, i tillegg til at jeg alt kjenner første akt veldig godt og en replay er kjedelig...

Skal ikke ha EA på BG3, men ser veldig frem til fullversjon (GOTY versjon) kommer på salg. Da skal jeg kjøpe et veldig bra og bug fri utgave.

-ED-

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...