Gå til innhold

Ønsker å sponse / samarbeide med et etablert Pubg-lag


Anbefalte innlegg

Hei!

KFUK-KFUM etablerte for vel et år siden en satsing inn mot e-sport, og da særlig lag som deltar i Telialigaen. Vi vil gjerne knytte oss til et Pubg-lag som ønsker å delta i Telialigaen nå i høst, og kan tilby følgende:

  • Oppfølging lagvis, og også som del av fellesskapet av andre lag knyttet til KFUK-KFUM (per nå ett CS-lag og ett RL-lag).
  • Pengestøtte: Laget mottar 3000 kr i oppstartsstøtte som en engangssum når laget er registrert som en enhet i KFUK-KFUM med styre og vedtekter, og alle spillere har meldt seg inn i KFUK-KFUM. Laget mottar også 3000 kr hvert år kontrakten fornyes. Utbetalingen for laget høsten 2020 vil derfor være 6000 kr. Disse pengene skal brukes på ressurser/relevante kostnader som kommer hele laget til gode.
  • Boot Camp i Januar 2021: 8-9 Januar 2021 arrangerer KFUK-KFUM en treningsleir/boot camp for opp mot 30 spillere. Lag som er medlemmer av KFUM e-sport har førsteprioritet på de tilmålte plassene. Foruten selve boot campen, blir overnatting, mat og reisestøtte gitt til de lag som deltar på treningsleiren. 
  • Grafisk kompetanse: KFUK-KFUM har egen grafiker som har mulighet til å bistå lagene inn i designprosesser med logo, drakter eller annen merch.
  • Dere som lag må forplikte dere på det som står i gjeldende lagkontrakter, som må signeres av laget ved oppstart.

Vi ønsker fortrinnsvis lag bestående av unge spillere, og svært gjerne lag som består av spillere med tilhørighet i samme fylke/landsdel.

Dersom dette er av interesse, så ta gjerne kontakt med meg på mail, [email protected], eller på discord: Andreas i KFUK-KFUM#2066.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...