Gå til innhold

Trøbbel for hydrogen­ferge: Fiskerstrand får nei til støtte fra fylket [Ekstra]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Politikerne har lagt seg opp i teknologivalg tidligere (Mongstad) i stedet for å gi teknologinøytral støtte - en skandale av dimmensjoner. Har de ikke lært av tidligere politikeres tabber? De svarer nei på hydrogen spesifikt, i stedet for å svare nei til teknologinøytral støtte til utslippsfrie ferger. Dette er jo et kroneksempel på hvor det hadde vært aktuelt med teknologinøytral støtte og la markedet ordne resten etter anbudsmetoden. Man kunne nok oppnådd utslippsfrie ferger med langt lavere støtte enn de nå stemte nei til. Kanskje det rett og slett var prislappen som gjorde utslaget, fordi andre utslippsfrie teknologier ble utestengt fra å gi tilbud?

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Simen1 skrev (4 timer siden):

Politikerne har lagt seg opp i teknologivalg tidligere (Mongstad) i stedet for å gi teknologinøytral støtte - en skandale av dimmensjoner. Har de ikke lært av tidligere politikeres tabber? De svarer nei på hydrogen spesifikt, i stedet for å svare nei til teknologinøytral støtte til utslippsfrie ferger.

Tviler på at politikere generelt har engang oppfattet hvilken generaltabbe Mongstad var. De ser nok på det som et "industrieventyr".

Simen1 skrev (4 timer siden):

Dette er jo et kroneksempel på hvor det hadde vært aktuelt med teknologinøytral støtte og la markedet ordne resten etter anbudsmetoden. Man kunne nok oppnådd utslippsfrie ferger med langt lavere støtte enn de nå stemte nei til. Kanskje det rett og slett var prislappen som gjorde utslaget, fordi andre utslippsfrie teknologier ble utestengt fra å gi tilbud?

Absolutt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...