Gå til innhold

Fire av fem synes det er tyngre å jobbe hjemmefra


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser at det ikke nevnes barn en eneste gang. Vil anta at mye av problemene, effektivitet osv. er fordi man i disse dager også ofte har ett eller flere barn som skal følges opp eller aktiviseres samtidig som man skal prøve å få jobben gjort.

Jeg er barnløs og definitivt mer produktiv på hjemmekontor enn på arbeidsplassen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er også barnløs, og er satt til "obligatorisk hjemmekontor" som alle andre av min arbeidsgiver. Jeg hater det. Selv med dedikert kontorplass og dedikert utstyr, slik at jeg kommer og går på "hjemmekontoret" hver dag, er det ikke like lett å skille jobb og fritid når du er i ditt eget hjem hele dagen. Jeg er ganske sikker på mange bedrifter har opplevd en nedgang i produktivitet på grunn av hjemmekontor. Men den nedgangen er kanskje mye mindre enn hvis mange hadde vært smittet, så det er sikkert bra som en midlertidig løsning. Men ser veldig frem til å komme tilbake til kontoret igjen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har heller ikke barn, jeg er langt mindre produktiv enn vanligvis. Jeg savner kontoret. Oppsettet mitt hjemme er ikke optimalt for jobb, alle fagbøkene min er på kontoret, jeg har ikke en god printer og det er vanskeligere å kommunisere med kolleger. Jeg sliter også med konsentrasjonen, jeg har brukt ganske mye tid og krefter på å venne meg til å jobbe på jobb og ikke hjemme. Jobben blir vanligvis til alt for stor grad med meg hjem og jeg har forsøkt å skape et mentalt skille. Nå må jeg plutselig gjøre om noe jeg har brukt de siste syv åren på å lære meg. Det er også flere forstyrrende elementer hjemme enn det er på jobb. I tillegg er det ganske kjipt å være i leiligheten hele tiden. 

På den  andre siden, jeg slipper å reise en time hver vei og kaffen er mye bedre hjemme enn på kontoret. Det hjelper jo på litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...