Jump to content
Sign in to follow this  
iR' BR34K

TEST: Xtrfy M4 RGB

Recommended Posts

Annonse

Om det ikke samlet seg nok dritt i tastaturet så kommer de altså med en løsning for mus også. Venter til det blir lansert mus med pleksiglass sidepanel, slik at RGB (som virkelig har tatt min gaming til nye høyder) kan få utspille seg i all sin prakt.

Share this post


Link to post

Jeg savner så informasjon om størrelsen på musen. Høyde, lengde, bredde + bredde ved tommelknappene. Spesielt det siste.

Jeg har ganske store hender, og flere mus har bare måttet gå i retur pga. bredden oppgitt på sitt bredeste / i underkant har ikke vært i nærheten av bredden ved tommelknappene, hvor hele konstruksjonen har smalet inn og gjort at jeg har måtte holde i nærmest et konstant klypegrep.

Du vet musen er ubehagelig å bruke når lillefingeren begynner å få ufrivillige krampetrekninger pga. musegrepet, f.eks. som etter knappe 2 timers bruk med en Razer Diamondback Chroma.

Jeg har pr. nå en Steelseries Sensei 310 og selv den kunne gjerne vært ~5 mm bredere. Er desverre blitt vant til knapper på høyresiden også. Herlig å kunne bedrive internettsurfing eller f.eks. Excel navigering med Page Up / Page Down på musen. Hadde før det en Razer Diamondback Acid Green før den ble i minste laget.

Er på jakt etter den "perfekte" musen i disse tider. Men har sålangt ikke funnet den. 8 knapper, 7 cm bred eller mer (6,5 cm eller mer ved tommelknappene) og i hvit. Prisen er det samme.

"Corsair Gaming M55 RGB Pro Mus Hvit" er den nærmeste sålangt - med mindre Steelseries Sensei 310 faktisk er å få tak i hvit og ikke bare er en Aliexpress special jukseutgave.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...