Gå til innhold

Koronaviruset og fotball (datoer i førstepost)


Snikpellik

Anbefalte innlegg

7 av de 12 kampene i League One i dag har blitt avlyst som følge av koronasmitte. Mange spillere i mange klubber har testet positivt. Flere kamper de neste rundene er også blitt avlyst.

I går var det totalt 14 kamper som ble avlyst i PL, EFL og National League.

English football in chaos as Covid forces postponements across Premier League, EFL and National League
English football is facing a fixture crisis in January after several games were postponed across the Premier League, English Football League and National League due to the rise in coronavirus cases.
https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/fixtures-epl-efl-covid-cases-postponements-b1779810.html

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Telegraph skriver i en eksklusiv sak at en to ukers pause i januar er noe som diskuteres mellom klubbene. Dessverre bak betalingsmur. 

Det ble satt ny smitterekord i Storbritannia igjen i dag, med voldsom margin. Hele 53.135 nye smittetilfeller, det er nesten 12.000 flere enn forrige rekord som kom mandag.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Tottenham - Fulham i morgen står i fare for å bli avlyst. Det skal være flere smittetilfeller i Fulham.

Sam Allardyce wants football circuit break to combat rising Covid-19 positive cases

Sitat

"When I listen to the news the variant virus transmits quicker than the original virus [so] we can only do the right thing which is have a circuit break.

"I am 66 years old and the last thing I want to do is catch Covid. I'm very concerned for myself and football in general. If that's what needs to be done we need to do it.

https://www.skysports.com/football/news/11661/12175214/sam-allardyce-wants-football-circuit-break-to-combat-rising-covid-19-positive-cases

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Gode nyheter fra den styggeste delen av Manchester.

Det ser ut til at Premier League ikke ser det som aktuelt med en pause:

Det er forståelig fra ligaens side. Det finnes bare ikke tidsrom til å få gjennomført alle kampene med en slik pause. Et alternativ kunne vært å trekke PL-lagene ut av FA-cupen, men her er det vel for mye penger og tradisjon på spill.

497380551_Skjermbilde2020-12-30kl_20_36_06.thumb.png.495b9f5db6f9a56c886f7530accc8880.png

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

GUARDIOLA: FEM CITY-SPILLERE CORONA-SMITTET

Sitat

Manchester City-manager Pep Guardiola snakker fredag om at fem av hans spillere har testet positivt for corona.

– Det var fire personer, to av dem spillere, første gang, og så tre til, forteller Guardiola på pressekonferansen foran søndagens kamp mot Chelsea, gjengitt av Manchester Evening News.

– Jeg tror ikke Premier League gir oss tillatelse til å navngi spillerne, men dere vil finne ut. Dere kommer til å se at tre viktige spillere mangler.

– Vi hadde nok spillere til å spille mot Everton, og vi ville spille, men på kampdagen informerte vi Premier League om flere saker, og jeg ringte personlig til Carlo Ancelotti for å forklare situasjonen, hva som skjedde og den store risikoen.

– Folk dør rundt i verden. Dessverre er problemet der fortsatt, men treningssenteret er nå desinfisert og forhåpentligvis vil de neste testene vise at alle er negative, fortsetter City-sjefen.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/41bRoE/guardiola-fem-city-spillere-corona-smittet

Ederson er som Daniel sier her en av dem. Det ryktes at de andre er Cancelo og Torres, uten at det på noen måte er bekreftet enda.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

En gjeng idioter fra  Argentina bosatt i London samlet seg tydeligvis til en julefest og nå er flere av dem smittet. Sjokk! Lamela og Lo Celso er tydeligvis bekreftet og Regulion og Lanzini var også til stedet. (Ut i fra hva jeg leser på Reddit virker det som om veldig mange har gitt beng i anbefalinger mot å møte for mange i jula der borte). 

Tottenham har ikke bedt om å få utsatt kampen. 

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar
Sexylubb1 skrev (Akkurat nå):

En gjeng Argentinere i London samlet seg tydeligvis til en julefest og nå er flere av dem smittet. Sjokk! Lamela og Lo Celso er tydeligvis bekreftet og Regulion og Lanzini var også til stedet. 

Tottenham har ikke bedt om å få utsatt kampen. 

En tabloid versjon av saken:

Håpløst.

Lenke til kommentar

Begynner å bli mye utsettelser nå.

Det bør også være bans for slike brudd på reglene som de Spurs-spillerne og Lanzini gjorde. For det første setter de liv og helse i unødvendig fare ved å drite i reglene, for det andre setter de hele Premier League på spill for alle de andre lagene. Utestengelser og bøter bør skje.

EDIT: Burnley - Fulham er bekreftet utsatt.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...