Jump to content
nor50

OnePlus 8-specs lekket, 120Hz-skjerm og 50W-lading er bare noe av godbitene

Recommended Posts

OnePlus 8 med Lite og Pro-utgave.

Det spanske nettstedet ProAndroid har kommet over det de påstår er spesifikasjoner tilhørende OnePlus sin nye rekke med telefoner som er ventet å lansere første halvdel i 2020.

Tre modeller på Samsung-vis

Disse utgjør tre modeller: innstegsvarianten OnePlus 8 Lite, mellomklassemodellen OnePlus 8 og flaggskipet blant de tre, OnePlus 8 Pro.

Vi kan starte med spesifikasjonene for OnePlus 8 Pro, som blir den eneste modellen av de tre med 120Hz-skjerm, og som kan være aktivert samtidig med QHD+-oppløsningen på den 6.5-tommers AMOLED-skjermen. Avhengig av hvilken variant du går for så er det enten 8 eller 12GB minne kombinert med en Snapdragon 865-brikke fra Qualcomm.

Batteriet er på 4500mAh og støtter 50W-lading, og av kameraer er det ventet fire sensorer – en hovedsensor på 60MP, en vidvinkel på 16MP i tillegg til telefoto og Time-of-Flight.

Prisen ventes å ligge rundt 8000 kroner.

OnePlus 8

«Vanlig» OnePlus 8 derimot blir betraktelig billigere på rundt 5500 kroner, noe som går på bekostning av lavere skjermfrekvens på 90Hz (6.5-tommer, FHD+) og litt tammere kameraoppsett. Hovedsensoren blir nemlig byttet ut med et alternativ på 48MP, som for øvrig kombineres med en dybdesensor på 2MP og en 16MP vidvinkel-sensor.

Også denne kommer med Snapdragon 865, og enten 6GB eller 12GB minne avhengig av konfigurasjon som vi antar baseres på fargevalg og lagringsplass.

Batteriet i denne er på 4000mAh, og den støtter hurtiglading med opptil 30W-styrke.

OnePlus 8 Lite med MediaTek-prosessor

Til slutt har man det billigste alternativet som ventes å få en pris rundt 5000 kroner. Det mest interessante her er kanskje hva den blir utstyrt med for prosessor – OnePlus beveger seg nemlig vekk fra Qualcomm for denne, og pakker inn en Dimensity 1000 fra MediaTek fremfor Snapdragon 865.

Skjermen skal også her være på 90Hz, dog litt mindre i størrelse på 6.4-tommer. Telefonen kan kjøpes i konfigurasjon på 128 eller 256GB – begge med 9GB minne.

Frontkameraet er litt nedgradert sammenlignet med den fra OnePlus 8 og storebror Pro, med 16MP. Hovedkameraet blir den samme som i OnePlus 8.

Samtlige av telefonene ryktes å ha støtte for trådløs lading, men inntil videre bør dette tas med en klype salt.

https://itavisen.no/2020/02/19/oneplus-8-specs-lekket-120hz-skjerm-og-50w-lading-er-bare-noe-av-godbitene/

 

OnePlus-8-Pro.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post
Annonse
test af oneplus 7t pro

Specifikationer og pris på OnePlus 8 serien lækket

En stor mængde specifikationer for OnePlus 8 telefonerne er lækket - se hvad vi har vi vente af nyheder. Også prisen er lækket.

 

De seneste måneder er der droppet rygter om den kommende serie af telefoner fra OnePlus – OnePlus 8, og den nyeste omgang rygter er en af de store, hvor vi har fået en komplet liste af specifikationer for de tre modeller i serien, OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 Lite. 

OnePlus 8 rygtes at blive vandtæt efter officiel IP-standard

Der er dog også kommet et andet rygter om OnePlus-telefonerne, det fra Twitter-profilen @MaxJmb. Han giver et outline af telefonen, der meget ligner det, vi ellers har hørt om OnePlus 8. Sammen med billedet er et enkelt ord – water. Det tolker mange som et tegn på, at OnePlus endelig er hoppet med på toget og har gjort sin nye serie vandtætte efter de officielle IP-standarder.

Der nævnes dog ikke noget om, hvilken klassificering telefonerne i så fald får, men sandsynligvis vil det være IP68. Det er den klassificering, de fleste andre mobiler har, og det betyder, at den kan klare ned til to meters dybde i 30 minutter.

@MaxJmb skriver ikke specifikt, at det er OnePlus 8, det handler om, men han har retweetet en artikel, der teoretiserer, at det er en af OnePlus 8-modellerne, formentlig Pro-modellen.

 

Specifikationer for OnePlus 8

Når det gælder specifikationslisten, kommer den fra webbutikken Giztop, og det er en god idé at tage det hele med et gran salt, for det er ikke en kilde, vi vil betegne som sikker. De kan have insideinformation, men det kan lige så vel være, at de helt enkelt har samlet tidligere rygter eller fundet på det hele.

Ifølge deres oplysninger har OnePlus 8 en skærm på 6,55 tommer i FHD+ AMOLED-variant med en refresh rate på 90 Hz. Indeni finder vi en Snapdragon 865 chip med enten 6, 8 eller 12 GB RAM.

Kameraoptikkerne skal være på henholdsvis 48, 16 og 2 megapixel i hovedkameraet, og 32 megapixel i selfiekameraet. Man kan vælge mellem 128 eller 256 GB hukommelse, mens batteriet er på 4.000 mAh og kan oplades med 30W lynopladning. Telefonen kommer med Android 10 indbygget.

 

Specifikationer for OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro har en skærm på 6,5 tommer i FHD+ AMOLED-variant men med højere refresh rate – 120 Hz. Snapdragon 865 er chippen, og hovedkameraet har optikker på henholdsvis 60, 16 og 13 megapixel, mens selfie-kameraet også her er på 32 megapixel.

Man kan vælge mellem 8 eller 12 GB RAM og 128 eller 256 GB hukommelse. Batteriet er lidt større, 4.500 mAh og kan oplades med 50W lynopladning.

 

Specifikationer for OnePlus 8 lite

Lillebror OnePlus 8 Lite siges at få en skærm på 6,4 tommer i AMOLED-variant og med en refresh rate på 90 Hz. Chippen er en MediaTek Dimensity, og hovedkameraets optikker er på henholdsvis 48, 16 og 12 megapixel.

Selfie-kameraet er mere beskedent med 16 megapixel. Man får 8 GB RAM og man kan vælge enten 128 eller 256 GB hukommelse. Batteriet er på 4.000 mAh og kan lades med 30W lynopladning. Android 10 er med fra start.

 

Pris på OnePlus 8 telefonerne

Det er ikke kun specifikationerne, der afsløres, også priserne. OnePlus 8 står til 549 dollars, OnePlus 8 Pro til 799 dollars og OnePlus 8 Lite til 499 dollars.

Som sagt er det slet ikke sikkert, at alt dette stemmer. Webbutikken Giztop er ikke en side, der tidligere har figureret på denne måde, og der er nogle af specifikationerne, der er lidt besynderlige. Det virker underligt, at OnePlus 8 Pro skulle få en FHD+-skærm og ikke en QHD+, og at Lite-versionen har bedre kameraspecifikationer end den almindelige model, stikker også i øjnene.

Vi regner med, at de nye OnePlus-modeller kommer til maj, så vi burde snart kunne få stillet vores nysgerrighed. Indtil videre må vi dog nøjes med rygter.

https://mobil.nu/oneplus-telefoner/specifikationer-pris-oneplus-8-serien-107709

 

Edited by nor50

Share this post


Link to post

Helt ok farger, langt ifra like fine som de man kan velge ved 7t serien. Blir 8 pro seriøst 7.78"?! Det er altfor stort imo. Spent på hva prisen kommer til å bli, selv som kjøp er helt uaktuelt for meg. Trådløs lading er selvfølgelig et plus, spørs hvor mye raskere SD 865 er i forhold til 855 plus også. Spent hvor Oneplus kommer til å være om 2-3 år da det også begynner å bli interessant å se etter ny telefon igjen, mest sannsynlig. 

Edited by Iterion

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...