Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Granca skrev (Akkurat nå):

Nei, men den er ikke i nærheten av å fortjene 1 en gang.

Why? Den er jo helt insane god. 

Kan du forklare hvorfor den suger etter din mening? 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
3 minutes ago, Stormoen33 said:

Allikevel har jeg en følelse av at jeg sikkert hadde likt Jason Bourne bøkene bedre enn filmene. Kanskje jeg skal begynne å lese dem?

Jeg leste den første boken en gang på 80-tallet. Kom i "hjemmets bokklubb", som jo den gangen var bokklubben for de som likte kiosklitteratur. Mener å huske at den var ganske bra men samtidig veldig lik mange andre agent-bøker fra samme tidsperiode.

Lenke til kommentar

En favoritt som derimot er en film som får glatt 10/10 hos meg på komi-terningen, er ''So I married an axe murderer''. Tror den har bare 6,4 på IMDB. Den desidert beste av Mike Myers. Blir gledelig overrasket hvis noen av dere har sett den.

Endret av Granca
Lenke til kommentar
TitanSable skrev (2 minutter siden):

Jeg husker foreldrene mine kjøpte en Beta-maskin i 1983 (husker ikke når de gikk over til VHS). Jeg savner lukten av de gamle video-sjappene (gode minner).

Hehe, hadde en kamerat som skulle leie alt som var og kopiere, det var ekstremt mye dårlig. Søndagsfilm ble et begrep.

Lenke til kommentar
43 minutes ago, TitanSable said:

Var antageligvis Tarik som ønsket å dra. Det er selvmord for mindre klubber å ha et rykte på seg om at de ikke slipper spillere til bedre og større klubber.

Mulig, men han hadde sikkert ønsket å vinne seriegull her hjemme først. Og jeg tror ikke ryktet hadde fått en smell hvis FFK hadde inngått en avtale om å slippe han noen mnd senere. Tror heller ikke prisen hadde sunket, tvertimot. Et seriegull kunne også ha trigget interessen fra flere klubber, slik han spilte den sesongen.

Jeg er RBK-supporter, men likte godt det FFK viste den sesongen. Med Tarik hadde de tatt gull.

Lenke til kommentar
1 minute ago, Stormoen33 said:

Jeg klarer ikke å venne meg til tanken om å høre noen andre lese en bok for meg, skal jeg gå tur i skog og mark, foretrekker jeg stillhet.

For meg var det litt merkelig til å begynne med, men da jeg vente meg til det så ble det nesten en besettelse. Har brukt mye penger på audible (må dessverre innrømme at USA er mye flinkere til å produsere lydbøker enn noen andre).

Dessverre (?) er jeg litt merkelig satt sammen slik at jeg husker alle bøkene og hvor jeg var [nøyaktig] da forskjellige ting i handlingen skjedde. Siden jeg hører mye på krim så blir det nesten litt slitsomt å gå ruten min uten lydbøker for da går jeg og tenker "her ble han drept", "her ble hun drept" også videre. Så på en måte så hører jeg på lydbøkene uten å ha dem på (dersom jeg ikke går opp en ny rute).

Lenke til kommentar
Granca skrev (1 minutt siden):

En favoritt er derimot en film som får en glatt 10/10 hos meg på komi-terningen, er ''So I married an axe murderer''. Tror den har bare 6,4 på IMDB. Den desidert beste av Mike Myers. Blir gledelig overrasket hvis noen av dere har sett den.

Har sett den, men husker ikke den spesielt. Blir litt som når jeg på lørdag lurte på folkets mening om Talladega Nights, jeg syns den er hysterisk, men fikk ingen respons.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
3 minutes ago, Granca said:

En favoritt som derimot er en film som får glatt 10/10 hos meg på komi-terningen, er ''So I married an axe murderer''. Tror den har bare 6,4 på IMDB. Den desidert beste av Mike Myers. Blir gledelig overrasket hvis noen av dere har sett den.

Den har jeg sett (også på VHS). Bra film.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
5 minutes ago, Stormoen33 said:

Hehe, hadde en kamerat som skulle leie alt som var og kopiere,

Jeg kopierte også en del. Kjøpte billige kassetter på Svinesund og kopierte veldig mye i en periode. Var en skuffelse da Macrovision kom, da måtte jeg lage en dings som fjernet kopibeskyttelsen.

Da kjøpefilmen kom og ble rimelig sluttet jeg med kopiering. I dag kjører jeg alt digitalt (dersom det er mulig).

Lenke til kommentar
Granca skrev (8 minutter siden):

Var deilig å leie seg film. Var langt i mellom lyspunktene på tv...

Ikke alltid, fikk beskjed på den lokale bensinstasjonen om at "Du he skuld" når jeg skulle leie en ny film der. Jeg spurte jo hvordan det, og vedkommende påsto at jeg ikke hadde levert inn en film. Jeg hadde jo det, lagt den på disken og sagt fra til vedkommende på jobb om at jeg leverte filmen. Jeg slapp unna.? (Uten nevekamp på det Kontraskjær)

Endret av Stormoen33
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Memory Lane er altså trenden her akkurat nå.

Skjønner det godt, for min første jobb var på en videosjappe. For et herlig, enkelt liv. Da vi stengte, spiste vi grillpølsene som lå igjen på grillen (passet selvsagt å legge ut noen ekstra en halvtime før stengetid). Deretter var å ta med en Moviebox hjem og se A-filmer man hadde lurt unna i løpet av kvelden.

Samvittigheten var god, for som ansatt var det jo viktig å kunne anbefale filmer til kundene..

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...