Gå til innhold

Utmelding av bokklubb


Anbefalte innlegg

Har en bekjent som opplever dette:

Hennes tidligere svigerforeldre er stekt kristne, og har meldt hennes barn inn i en bokklubb for kristne bøker for barn. Det er besteforeldrene selv som betaler dette. Moren selv ønsker ikke å ha disse bokpakken, og har formidlet dette til besteforeldrene. Hun har også tatt direkte kontakt med bokklubben for å få stoppet sendingen, men de sier at det er bestiller som må avbestille. Er dette riktig? Kan andre fritt melde noens barn inn i en bokklubb? Hva skal hun gjøre for å få stoppet dette?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis betaler fortsatt vil betale for leveranser, må man nok ta det inn uåpnet og levere det til betaler.

Det burde la seg gjøre at man viser til at betaler bor på annen adresse og eventuelt be om at det sendes til betaler. Det bør da gjøres skriftlig. De har jo forpliktet seg på å levere til den mottaker betaler oppgir. I hvert fall når det er forhåndsbetalt, noe slike abb oftest er.

Relasjoner og forhold til betaler er ikke noe tema her. Hvem som helst kan forhåndsbetale for levering av bøker og blader til andre.

Forhåpentligvis slutter betaler å betale om man viser at alt kastes uåpnet eller leveres til betaler uåpnet.

At det er til barn vet jeg ikke om påvirker saken, så lenge det ikke er ting som er uegnet for barn. Med uegnet handler det nok ikke om religion.

Endret av plankeby
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...