Jump to content

Serene

Medlemmer
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nevermind 🙈 Det hadde nok gått litt kjapt i monteringa, og dreneringsslangen hadde kommet i klem. Var virkelig oppgitt og trodde jeg hadde kastet penger ut av vinduet. Takk likevel for svar!
 2. Har hatt en gammel oppvaskmaskin som ikke tømte ut vann etter programmet. Jeg ga helt opp å feilsøke til slutt, og tenkte at det nok var pumpa som var gåen. Så jeg kjøpte ny, Innstallerte den og se der ja: samme problemet. Tømmer ikke ut vann. Hadde ikke trengt å bytte maskin 🙈 Så hva er det da? Er det sluken? Vasken er jo ikke tett, og når jeg ser på opplegget under, så ser det jo ut som at rørsystemet er felles? Må jeg bite i det og bestille rørlegger, eller er dette noe selv mor kan fikse selv?
 3. Jeg skal freshe opp litt ute, og tenkte å lage blomsterbed av pallekarmer malt i litt spreke farger. Feks rødlilla, knallrosa, lys gul. Disse fargene får jeg ikke brekt i utemaling. Nå har jeg ikke spurt om det går å brekke dem i interiørmaling, men hvis det lar seg gjøre, kan jeg kjøre på med interiørmaling + lakk eksteriør eller blank beis? Kan det gå? Baderomsmaling, kan det være et alternativ? Malingen skal jo ikke stå i 10 år akkurat, men kjekt om det ser ok ut i noen sesonger.
 4. Jeg har en gammal Hyundai Atos. Ytre dørhåndtak bak mangler, jeg har kjøpt ny og tenkte å montere denne. Jeg må fjerne innsiden av døren, og har fått kneppet opp alt og demontert alt minus den sveiva til vinduet. Har fått forklart at det er en liten splint som ligger innenfor, men jeg tør vedde på at denne modellen ikke har en slik splint. Ser en video fra lignende bil, og da ser det ut til at man skal ha en slags tang for å få til dette. Men den tanga får jeg ikke tak noe sted. Var innom Hyundai verksted for å høre om de kunne hjelpe, men de skrev ut noe fra manualen isteden, der jeg skal bruke en klut av noe slag innenfor sveiva for å løsne splinten de mener er der. Jeg har styrt så mye med dette at jeg antagelig har ødelagt den koblingen mellom sveiva og vinduet, som nå ikke lar seg sveive opp og ned... Er det noe annet jeg kan gjøre før jeg kjører den til verksted? Har mest lyst til å skrote hele greia etter å ha plagdes med dette i uker nå ?
 5. Har en bekjent som opplever dette: Hennes tidligere svigerforeldre er stekt kristne, og har meldt hennes barn inn i en bokklubb for kristne bøker for barn. Det er besteforeldrene selv som betaler dette. Moren selv ønsker ikke å ha disse bokpakken, og har formidlet dette til besteforeldrene. Hun har også tatt direkte kontakt med bokklubben for å få stoppet sendingen, men de sier at det er bestiller som må avbestille. Er dette riktig? Kan andre fritt melde noens barn inn i en bokklubb? Hva skal hun gjøre for å få stoppet dette?
×
×
 • Create New...