Gå til innhold

Huawei skal bygge 5G i Tyskland


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
On 12/13/2019 at 11:40 PM, Sandy Koufax said:

Svaret på det der er veldig komplisert. Men de har en formidabel våpenmakt, er forholdsvis udemokratisk og har et omfattende nettverk i Europa og Sentral-Asia.

 

Men hovedgrunnen er nok rett og slett at man trenger å opprettholde NATO og da trenger man en fiende. Mindre nasjoner trenger NATO for å føle seg trygge og USA trenger det for å dominere de mindre nasjoner. Det er en vinn-vinn situasjon å ha et fiendebilde med Russland. 

 

Min mening i hvert fall.

Høres ut som en fornuftig forklaring.

Det kan vel også tenkes, slik man nå ser Trump herje med Kina, Mexico og kanskje andre på handelsavtalekriging. At det å kunne få tegnet på så mange negative egenskaper mot de nasjonene man ønsker å få jekket ned til å godta det de kan oppnå å få igjen fra USA, da vil hjelpe USA i å få gjennomført handelsblokkader slik man ser mot Huawei f.eks. også i fra andre nasjoner for å øke presset.

Det er nok ganske mye snakk bak lukkede dører som man aldri vil få innsikt i offentlig også. Skittent spill er jo ikke noe nye noter. Vi som er vanlige folk vil jo gjerne ikke få med oss alt det negative som Russland og Kina gjør. Men jeg har et motsatt inntrykk av Kina og Russland enn det media tegner opp. Og jeg er ikke noen sosialist type heller. Men, finner at Kinas og Russlands ledere virker balansert, og at disse absolutt er noen man burde kunne kjøpslå med.

Men USA vil det jo annerledes og da virker det som om at ihvertfall media logrer med i å tegne et hatbilde mot slike nasjoner som USA ønsker å sverte. Ukritisk journalistikk på høyt plan det der. Hvor mye fra propagandamaskineriene skal media ende opp med å slippe igjennom her til lands?

Endret av G
Lenke til kommentar
20 hours ago, G said:

. Men jeg har et motsatt inntrykk av Kina og Russland enn det media tegner opp. Og jeg er ikke noen sosialist type heller. Men, finner at Kinas og Russlands ledere virker balansert, og at disse absolutt er noen man burde kunne kjøpslå med.

Hæ?

Det er mer balansert å ha konsenstrasjonsleirer? https://en.wikipedia.org/wiki/Xinjiang_re-education_camps https://www.bbc.com/news/world-asia-china-50511063

eller organhøsting av levendes folk. https://en.wikipedia.org/wiki/Organ_harvesting_from_Falun_Gong_practitioners_in_China https://en.wikipedia.org/wiki/Organ_harvesting_from_Falun_Gong_practitioners_in_China

"social score" 

må ikke glemme "opplærings"skole for Tibetanere også: https://www.voanews.com/south-central-asia/tibetan-re-education-camp-journal-tells-chinas-tactics-now-used-uighurs

Nei, sannelig sunt og fint land og handle med de. Vi har jo til og med lov til å lage karikaturer av lederen (til Kina) https://www.theguardian.com/world/2018/aug/07/china-bans-winnie-the-pooh-film-to-stop-comparisons-to-president-xi

Lenke til kommentar
1 hour ago, Deadhound said:

Første gang jeg hørte om Falun Gong organhøsting var via en hollywood-film for noen uker siden. Takk for lenke om det, og det er vanskelig for en i fra vesten å finne ut av slike ting. Jeg er enig i at dersom det forekommer avliving for organstransplantasjon, så er det helt uakseptabelt.

Konsentrasjonsleire eller fengsler? Det bor mange mennesker i landet, og det kan ha noe betydning for størrelser på fengslene. Hvor går grensen til at det blir definert som en konsentrasjonleir. Selv gamere som ikke klarer å begrense seg blir sendt til omskoleringsleirer i Kina. Det er veldig vanskelig å vite hva som skjer i kinesiske fengsler og omskoleringsleirer for en som meg og deg i fra vesten. Man vet at mye grusomt skjer selv i amerikanske fengsler som man anser som litt bedre anstalter. Fengsler i seg selv, fengselsledelse og slikt blir vel alltid en problemetisk greie. Selvsagt er noen land verre enn andre.

Men, hvorfor hakker du løs så hardt på Kina for dette. Brasiliansk fengsling er jo grufulle også til sammenlikning. Brasils varetektsfengsler kan være verre enn det du ser på video til og med. Så det vel i Vi Menn magasinet en gang noe om det. En kan ihvertfall regne med at det er mer orden i kinesiske fangeinstitusjoner vil jeg tro. Men om det er så mye bedre i Kina det vet jeg ikke så mye om.

 

Xi likner jo ikke på Ole Brumm en gang.

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...