Gå til innhold

TEST: Microsoft Surface Laptop 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Microsoft selger versjoner av 15" surface Laptop 3 med intel prosessorer, men disse er i utgangspunktet kun tiltenkt bedriftsmarkedet. Det virker for det som om det er mulig for forbrukere å kjøpe disse gjennom sider som multicom og dustin som man ville en hvilket som helst annen laptop.

Hadde også vært veldig interessant å se en sammenligning mellom 15" ryzen og 15" intel for å se om det kun er prosessoren og støttet minne som gjør det store utslaget i batterilevetid. Evt. om det er noen andre fordeler med intel over ryzen i 15" utgaven, eller om ryzen gir den beste opplevelsen.

Av det jeg umiddelbart har sett virker prisene for 15" intel konfigurasjoner sammenlignbare med de for 15" ryzen konfigurasjoner. Det er noen artikler rundt omkring om at intel prosessorene har neglisjerbart bedre ytelse men mye lavere strømforbuk.

Betyr dette at microsoft aktivt velger å la forbrukere få et dårligere produkt enn det de tilbyr bedrifter? Ettersom pris og ytelse er noenlunde likt, men batteritiden er bedre for "bedriftutgaven"?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Grunnen for jeg styrer unna microsoft produkter, er de er vanskelige særlig xbox er ikke lett å bytte harddisk, tror surface laptop er like vanskelige å oppgradere er omtrent som å ta Apple priser på google chromebook, folk for mene hva de vil, direkte elendig er laptopene ikke men ikke verdt prisen det koster ville kjøpt multicom laptop uten tvil istedenfor eller sony\asus eller lenovo istedenfor.

Lenke til kommentar
-C64- skrev (7 timer siden):

Så er spørsmålet. Er de like billig og dårlig konstruert som Apples maskiner innvendig, har de et fungerende service program, eller vil de som Apple skylde hardware-feil på kunden?

Hver maskin får en egen servicetekniker med på kjøpet, Microsoft leverer på alle punkter må vite ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...