Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nummer 2 hadde en annen bruker skrevet om, jeg lurer på samme filmen.

 

Jeg trenger hjelp til å finne en film jeg ikke husker tittelen på. Jeg vet heller ikke når den er laget, men det er minst ti år siden jeg så den på tv, og ja den er i farger smile.gif

 

Det er en thriller/skrekk der en person får motorstopp midt under en vinterstorm og må søke ly hos en rik eldre mann med egen butler i et stort og fint hus. For hver natt som går skjer det merkeligere og merkeligere ting, som for eksempel at butleren setter bedøvelse og amputerer fingrer på den besøkende om natten. Den er ganske syl og skremmende.

 

Den gamle mannen har operert inn i hjertet slik at pianoet i stuen begynner å spille når han har høy puls, et moment som gjør slutten veldig spennende når den gamle mannen jager hovedpersonen. Det er guffen stemning hele filmen i gjennom.

 

Ringer det noen bjeller hos noen? Jeg har lett på imdb og andre forum, men jeg finner det ikke. Mange streetcreds til den som greier det wink.gif

 

Fremdeles ingen som greier denne? For vanskelig eller hva? Nå er det 2 stk som lurer, dvs stadig mer creds til de som greier det :cool:

Lenke til kommentar

Hei.

Jeg leter etter en film som er fra 2000+ tror jeg, hvor hovedpersonen har 4 eller 5 syke krigere på laget sitt, hvor den ene er skikkelig bøs og bruker 2 knokejern lignende våpen når han slåss, settingen er fra vikingtiden tror jeg.

Denne gjengen tar på seg en siste jobb for noe romere, muligens katolske greier og da blir de 4-5 krigerne lovet friheten igjen etterpå.

 

De kjemper mot noen som ligner vikinger, en far og en sønn utmerker seg, og faren som er lederen for "vikingene" gir sønnen ett arr i trynet med sverd.

 

Når vikingene og den gjengen slåss utpå isen, så sprekker den og endel faller i vannet.

 

Det er også med noen trollmennaktige folk som er mot begge partene i starten, men som etterhvert blir med på "gjengens" side.

 

Jeg er muligens verdens værste til å forklare, men håper noen fikser denne filmen for meg! :thumbup:

Lenke til kommentar

jeg husker lite fra filmen, veldig veldig lite.

 

alt jeg husker er.

 

jeg så den på kino for ganske mange år siden.

 

alt jeg husker fra selve filmen er slutten, og at det var noen (unger KANSKJE) som rei på hester bortover en strand, den er alt fra jeg så den når jeg var 8- 12 ca og jeg er 15 nå.

 

noen som syns dette høres kjent ut.

Lenke til kommentar

Vel - her er en nøtt jeg har lurt lenge på. Den gikk på TV (husker ikke hvilken kanal) for noen år siden.

 

Jeg tror ikke den er spesielt kjent, men jeg husker heldigvis mesteparten av historien, så dere får en del å gå etter ;)

 

Den begynner i et fengsel med en fyr som skal henrettes i den elektriske stol, men han rømmer og får med seg to andre fanger, som er lenket sammen i bena. Han som skulle henrettes kommer bort fra de to andre, og det er liksom disse to filmen handler om videre. De kommer til en by hvor det er en bro som de må over (tror den går over til Canada), men de kan ikke pga. grensevakten. De blir i den lille byen og utgir seg for å være to prester som skulle komme, men som av en eller annen grunn ikke var kommet enda.

I denne byen møter de litt forskjellige folk og sånn, samtidig som de skal gjemme seg for vaktene fra fengselet som er ute og leter. På slutten skal det være sånn parade over broen, og det er liksom da de skal lure seg over uten å bli oppdaget. Men så kommer han første fyren tilbake igjen midt i paraden med en pistol, og det er en liten jente som faller i vannet. De greier å redde henne, og tar han første fyren.

 

Håper noen vet hva jeg snakker om :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...