Gå til innhold

Kjøpt fake IPhone på Tise!


Majak

Anbefalte innlegg

 

I går avtalte jeg med en ung jente på Tise (en Finn.no lignende app) at jeg skulle kjøpe en iPhone av henne. Hun ringte meg og jeg møtte henne på Carl Berner. Hun kan ikke ha vært mer enn 18 år gammel. Så veldig ung ut. Hun viste meg kvitteringen for IPhonen og jeg sjekket at mobilen så grei ut. Det stod samme navn og adresse på kvittering hennes som det stod på brukeren jeg hadde snakket med på tise. Kvitteringen var fra Telenor på Storo og så helt ekte ut. Jeg betalte henne 7500kr i cash. Da jeg kom hjem og skulle overføre iCloud-kontoen min til den nye iPhonen skjønte jeg at den var fake. Mobilen hennes var nå skrudd av og det var ikke mulig å få tak i henne. Da jeg fant denne artikkelen på nett skjønte jeg at dette sikkert er de samme folkene; https://www.tv2.no/a/9300649/

 

Jeg har sendt mail til tise og informert dem. Tenker å anmelde dette i dag. Noen som har opplevd noe lignende? Er dette noe man får igjen på forsikring?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må gjerne ta det opp med forbrukerrådet

Men sansynligheten er liten for du får særlig hjelp, samme med politiet.

Spørsmålet er vel heller om det er særlig smart å handle uten å ha sjekket varen grundig, Men alikevell burde selgen i minstefall informere hvorfor den selges billig.

 

Det er mulig forsikringselskapet hjelper deg med anmeldelse eller råd videre, men er jo ikke forsikringselskapet sin skyld. Så jeg tror neppe du får mye hjelp der.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg håper du velger å politianmelde dette selv om politiet kanskje ikke kommer til å løse noe for deg, eller gi selger noe konsekvenser. Det er med på å redusere de enorme mørketallene i slik kriminalitet som dette!

 

I tillegg kan det hende at de etterhvert prioriterer disse sakene, om de ser at det er veldig utbredt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...