Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hjelp dame i nød! Batt.lampe lyser, rare lyder, væske under bilen OG tung på rattet!


ToYoTaTa

Anbefalte innlegg

Skulle kjøre til jobb i dag, og da jeg nærmet meg hørte jeg rare lyder fra panseret- typ som en vifte som bråker/"skramler". i det jeg var ved jobb begynte batterilampa å lyse, og jeg kjørte inn i garasjen. Så- i det jeg skulle svinge bilen på plass, fikk jeg nesten ikke vridd på rattet. Veeldig tungt, så jeg måtte bruke makt og lirke mange ganger før jeg fikk den inn på en plass, klint inni veggen. Og i det jeg går ut ser jeg at det er spor etter væske fra bilen min...

 

Jeg har ikke peiling på bil, så noen gode forslag til diagnose her?? har alt kollapset på en gang?

 

Må selvsagt få tak i naf-bil eller noe, men innkjøringen til garasjen er for lav til at en sånn bil kommer inn, så lurer på hvordan bilen skal komme seg ut.. Tror jeg må vente til lørdag da garasjen er tom... :/ Glad jeg ikke stoppet midt i et kryss i alle fall..

 

takk for innspill..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, dette er nok multireim/viftereim som har røket, siden det er væske under bilen, kan det hende at servopumpe har fått seg en smell. Umulig å si uten å se på det.

 

Ring feks NAF eller om du har berging i forsikringa, de ordner berging og har også små bergingsbiler ala pickuper med brille som kommer seg fint frem i trange parkeringshus. ?

 

Lykke til!

Endret av Kontorpult (Øystein)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...