Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Solbriller til bil


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Har nettopp kjøpt meg en Cadillac BLSd 1,9L 150hk, og derfor trenger jeg noen tips om hvilke solbriller som hadde passet til en som kjører Cadillac? Jeg har aldri vært noen bilmann før nå og trenger tips til hvilke briller jeg skal ha.

Hadde vært veldig artigt om noen hadde noen ideer!

 

Mvh,

Emil

 

EDIT: Bilen er sølvgrå og er en stasjonsvogn.

Endret av emilu
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva er du egentlig uten etter? Solbriller som ser ut som en Cadillac, eller solbriller som er god å bruke og har gode glass?

Personlig driter jeg i hvordan en solbrille ser ut så lenge de sitter godt på uten å klemme, samt har god optikk. Jeg har pleid å ende opp med RayBan med polariserende glass, har til dags dato ikke prøvd noe som er bedre i prisklassen under 3.000,-

Lenke til kommentar

Personlig driter jeg i hvordan en solbrille ser ut så lenge de sitter godt på uten å klemme, samt har god optikk. Jeg har pleid å ende opp med RayBan med polariserende glass, har til dags dato ikke prøvd noe som er bedre i prisklassen under 3.000,-

 

Jeg er veldig avhengig av solbriller, spesielt når jeg kjører bil. Brillene må være lette for min del, og jeg liker ikke bruke så enormt med penger på dem .. desverre ødelegger jeg dem litt for ofte, eller mister dem. En gang kasta jeg de på et bål også, rimelig ufrivillig selvsagt.  :rofl:

 

Jeg har landet på Maui Jim Lighthouse som min absolutte favoritt. Til rundt 1000-lappen har jeg ikke funnet noe som kan måle seg til mitt hue. Kjøpte inn noen av disse, tror de er ute av produksjon nå.

 

423_02_product1__71593.jpg

De aller beste jeg noen gang har hatt var en modell av Police i titan som også var frameless. Helt utrolig digg .. men de ligger på havets dyp etter å hatt de på toppen av hue da jeg la ribben i plan. IIIIIIdiot. Dette var sånn 3-4000 kroners brille.

 

Men ja - Er enig i at passform og komfort trumfer alt annet.

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Om du har litt tålmodighet så finner du tidvis noen gode priser på kvalitetsbriller på ebay, Jeg har handlet det meste av solbriller og brilleinnfatninger til vanlige briller til min familie via ebay.co.uk (england fordi de er nokså raske med forsendelse og de er generelt nokså seriøse, selvom en treffer altmuligrart av sjapper på ebay). Har spart store summer på det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Cadillac BLS er egentlig en Saab 9-3 med Cadillac logo.. Ikke no' ordentlig Cadillac det :)

Så sånn sett passer pilot-briller veldig godt. 

Lenke til kommentar

Det finnes ikke bedre briller å kjøre med enn originale Serengeti fra den tiden de ble laget av Corning Optics (som nåtildags er mest kjent for Gorilla glass som brukes i de fleste dyrere mobilskjermer).

Disse skifter farge (fra lysorange til mørk brunt) etter lysforholdene, på samme måte som enkelte briller med styrke, og de har også et patentert innlagt filter som forbedrer kontrast i tillegg til polariseringen. Utviklet for USAF men ble for dyre å produsere i forhold til salget da pilotbriller gikk av moten. Firmaet som kjøpte opp Serengeti produserer nå de fleste modellene i plast med en mye lavere kvalitet enn de originale.

Disse får du gjerne i pilotbrille-fatning som passer supert i en slik Saabilac. :-)

Endret av toffo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...