Jump to content
MuffinMatt

Norsktalende spill for barn 6-8 år

Recommended Posts

Hei, jeg har en del nevøer som begynner å få en viss interesse for spill. De har i stor grad bare spilt på mobiler, med litt super nintendo classic. De har slitt litt med å lære seg å bruke kontroller, men særlig den mellomste vil veldig gjerne lære seg å spille på PC. Vi har prøvd litt med noen "klassikere" fra når jeg selv var på samme alder, men det har vist seg at 25 år gamle barnespill kanskje ikke er det som fungerer best.

 

Håpet er å finne noe ala de første Harry Potter spillene eller noe som fungerer på lik linje med Petterson og Findus "spillet" fra tidlig 2002(Vet at dette er litt av ett spenn, men hovedpoenget er: litt forskjellige aktiviteter og norsk tale). Altså med norske stemmer, ikke altfor vanskelig, og uten altfor skumle øyeblikk. Har letet litt på Steam, men har ikke lykkes å finne noe med altfor høy kvalitet OG norske stemmer. Har noen ett godt tips for hva jeg gjør feil i letingen min?

Edited by MuffinMatt

Share this post


Link to post

Tråden sier jo klart og tydelig at TS er ute etter et spill med norsk TALE da din doofus!

Vet du ikke at Owlboy skal støtte norsk tale om ikke så lenge? I tillegg er det ikke lett å finne konsoll spill på norsk tale. Doofus får du være selv.

Edited by TheDarkSeeds - SCM
  • Like 1

Share this post


Link to post

Anbefale Lego spillene, disse har vel ikke akkurat norsk tale men det trengs ikke.

 

Tror du må lete godt for å finne noen med norsk tale.

Ja lego spillene er veldig :) . Star wars, batman osv. De første spillene snakker de vel "tullespråk" i de første? Uansett. Var det ikke slik de fleste av oss lærte engelsk? Ved å spille engelske spill? Finnes mange spill hvor man ikke trenger å forstå så mye språk.

 

Ductales og det mikke mus remake spillene burde vel være fine inden alderen også. Dog på engelsk, men igjen, tror det går fint.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...