Jump to content
HomerSimpson1999

Halehelter i Norwegian Air Shuttle

Recommended Posts

Hei. Har dere lagt merke til når dere for eksempel skal ut og fly med Norwegian Air Shuttle, at før dere går inn i flyet, ser dere på flyhalen at det er såkalte "halehelter" der? Altså bilde av kjente, avdøde personer. Derfor lurer jeg på: Hvilken nålevende kjendiser tror dere kommer til å bli de fremtidige haleheltene i Norwegian etter deres død? Her er mine forslag:

 

 • Gro Harlem Brundtland
 • Snåsamannen
 • Jo Nesbø
 • Trude Drevland
 • Jonas Gahr Støre
 • Kjell Magne Bondevik
 • Carl I. Hagen
 • Bjørn Eidsvåg
 • Jahn Teigen

Share this post


Link to post

Brundtland, Nesbo og Bondevik har meritter.

 

de andre ikke.

 

Ole Gunnar Solskjær, Moser-ekteparet, Ivo Caprino, Johan Olav Koss, Johannes Skaar, Olav Thon, Arne Brimi og mer. 

Ikke Snåsamannen engang? Jeg er temmelig sikker på at vi får se bilde av ham på halen til et av Norwegians maskiner i fremtiden.

Share this post


Link to post

Ikke Snåsamannen engang? Jeg er temmelig sikker på at vi får se bilde av ham på halen til et av Norwegians maskiner i fremtiden.

hvorfor skulle han være der? på grunn av overtro? han kan visstnok spå og helbrede? det finnes ikke noe vitenskapelig belegg for at han skal ha disse ferdighetene. 

 

på samme nivå som miraklene til katolske helgener (det er da et krav for å bli erklært helgen at du har gjennomført et mirakel). 

 • Like 1

Share this post


Link to post

Snåsamannen kjem heilt sikkert ikkje til å bli hedra på ein flyhale, han kan sjølvsagt hedrast for å lurt folk til å kjenne seg betre, men det er i best fall. Eg stiller meg også tvilande til om Snåsamannen eigentleg er særleg kjent i dag anna enn for ein liten krets, og eg har ikkje mykje tru på at han blir særleg meir kjent etter sin død.

 

Når det gjeld politikarar så trur eg terskelen er høg, då politikarar ofte er omdiskuterte alt etter kvar ein sjølv står i politikken.

Per i dag er det kun ein politikar på Norwegian sine haleror, og det er Anton Jakobsen. Jakobsen er nok fyrst og fremst hedra for sin rolle i i nærings- og kulturlivet, og for å tatt initiativ til å få bygd ishavskatedralen.

 

Av politikarar så er det nok Gro Harlem Brundtland som er mest nærliggande for sin rolle som den fyrste kvinnelege statsministeren og generaldirektør i WHO.

Eit anna alternativ er Jens Stoltenberg som var den yngste statsministeren i Norge, og som seinare har blitt kjent som generalsekretær for NATO.

Jonas Gahr Støre og Kjell Magne Bondevik har ikkje gjort særleg mykje utanom politikken, så eg tvilar på at dei får ein slik hedersplass.

 

 

I utgangspunktet så er kriteriet at det skal være ein person som har: sprengt grenser, utfordra normer og inspirert andre.

Dette legg opp til at det i all hovedsak vil være eventyrarar og kulturpersonlegheiter som er kvalifisert.

Brundtland huker nok av for både å ha utfordra normane i ein mannsdominert politikk og har inspirert andre jenter til å bli leiarar.

 

Eg trur nok det er meir personar som Cecilie skog som var den fyrste daman som har nådd toppen på det høgste fjellet på kvar av dei sju kontinenta som er sikra ein slik hedersplass.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Guest Slettet+9817324

:realmad: Ræva forsøk på å være morsom

Om de bare kunne stemt han bort fra øya :p

 

 

Ta lærdom : Fjordland er ikke god mat :p

Edited by Slettet+9817324

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...