Gå til innhold

Norges vakreste og kjedeligste by


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant tråd, og jeg har ikke erfaring til å angi noen av dem, men skulle vært interessant å vite -hvorfor- byen er den vakreste og den kjedeligste :)

 

Snakker vi både storbyer, småbyer og tettsteder?

Vi snakker om alle sammen, både tettsteder (0 - 9 999 innbyggere), småbyer (10 000 - 29 999 innbyggere) og storbyer (30 000 og flere innbyggere).

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Vakreste: Holder vi oss til de små stiller vårt eget bygdesentrum sterkt, selv om (eller kanskje pga) at vi skriver innbyggertallet i hele bygden med tre siffer. Går vi opp ett trinn får vi Skudeneshavn (Norges sommerby 2004), går vi enda et trinn opp får vi Ålesund og går vi opp i store forhold kommer Bergen. Helhetsinntrykket der ødelegges dog noe av konstant trafikkork innenfor byen + av bergensere uten av-knapp som snakker på både inn- og utpust. 

 

Kjedeligste: Av de små kan jeg ikke uttale meg, går vi opp i større forhold må vel Harstad konkurrere med Gjøvik. Enten må det være noe med den byen jeg ikke har funnet etter flere besøk der, eller så burde dens rette navn vært endret til Gjespvik. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...