Jump to content
Niklasp

TEST: Ember Ceramic Mug

Recommended Posts

Kunne godt tenkt meg denne. Jobber i hektisk miljø der vi må ofte forlate kontoret for å løpe for å hjelpe brukere, stikke på møter osv, og da blir ofte drikken liggende. Perfekt til te. :)

 

Selv synes jeg artikkelen var bra. Vet ikke hva annet de kunne ta opp når det dreier seg om et ganske å enkelt produkt. Jeg trengte å vite om den faktisk fungerer, og det gjør den jo.

Edited by nosync
  • Like 1

Share this post


Link to post

Vist den kunne leve "evig" med utbyttbare batteri kunne jeg gjerne ha tenkt meg denne, men det blir jo som all annen elektronikk som må kastes etter noen års bruk når batteriet er utslitt. Da er jeg ikke villig til å betale den prisen, men kanskje 300,-

 

Det er mye rimeligere å sette den vanlige kaffekoppen i micoen i 20 - 40 sekunder, men du må gå til mikrobølgeovnen og vente de nødvendige sekunder da.

Og det er selvsagt ikke så fancy :-)

Share this post


Link to post
Annonse

Det er mye rimeligere å sette den vanlige kaffekoppen i micoen i 20 - 40 sekunder, men du må gå til mikrobølgeovnen og vente de nødvendige sekunder da.

Og det er selvsagt ikke så fancy :-)

Kaffe skal ALDRI i micro :) Da trakter man heller ny. 

Share this post


Link to post

Jeg må ofte gå fra kaffekoppen på jobb, og må ofte helle ut et par kopper per dag. Derfor var denne koppen, til tross for prisen, helt topp for meg. Perfekt julegave til meg selv. 🙂

Share this post


Link to post

Ett spørsmål er hvordan ladeplaten og strøm pinnene på den tåler kaffe. Det er jo ikke reint lite det søles av de som drikker kaffe, så håper disse tåler en del.

 

Nei, den gjør ikke det. Står advarsel på ladeplaen - som jo ser ut som en skål for å ta opp søl, men det tåler den ikke... Det finnes gode alternativer med qi lading som er helt vanntette og som tåler oppvaskmaskin.

Share this post


Link to post

Ganske overfladisk test. Eneste som faktisk er testet er temperaturforskjellen i koppen vs appen? Resten er bare omtale av spesifikasjoner man kan lese seg fram til?

 

Hvorfor har de valgt de temperaturene de har?

Hvordan smaker egentlig en kopp som har stått og varmet seg i 3 timer - de aller fleste vet at en kanne som står på varmeplata på moccamasteren smaker pyton etter 3 timer.

 

Burde kanskje vært testet av en litt mer kaffeinteressert person.

 

Temperaturen er selvsagt valgt fordi det er det beste intervallet å drikke kaffi i, og forsåvidt også te. Å la moccamaster stå med 90+ grader i tre timer er noe ganske annet enn å la kaffi stå i en kopp på 50 grader. Dette er vel ganske opplagt? Det er sjelden behagelig å drikke noe som helst som er varmere enn 65 grader.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...