Jump to content

MsSupporter

Medlemmer
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)
 1. "Musk har vervet enda en fanboy ser jeg...." De fleste som følger med litt på det Musk driver med kan bli litt imponert ja...
 2. "Antagelig kan de selge i bøtter og spann hvis de er billig nok." I alle fall frem til Tesla kommer med en elektrisk liten bil til ca 100-150 000. Så er det endelig spikeren i kista for de gamle bilprodusentene.
 3. "Realiteten er at regimer ønsker alltid total kontroll over hele befolkningen og det er det EU gjør" Så omtrent som Kina altså?
 4. Når det gjelder mobil-telefon så hadde vi en gang i tiden et veldig bra system, men ingen ville kjøpe, siden de ikke kunne bruke Snapchat på de.
 5. "Null problem, slik dørvrideren er montert, på denne innadslående døra, kan ikke døra åpnes uansett ;-)" Den var go! (Og du har helt rett.)
 6. "full kontroll"? Det er da fremdeles mulig å dra ut kontakten i alle fall.
 7. Det finnes flere mobiloperatører som gir deg 30 GB nedlasting for mindre enn 500 pr. måned, i Telenor sitt nett. Du er ikke NØDT til å bruke Telenor vet du.
 8. Det er jo LITT avhengig av hva Musk sitt system vil koste. Vi kunne tenkt oss å ha det på hytta, men bare i sommerhalvåret. Og ikke til de prisene og med den datamengden som er i dag. Da er faktisk 4G rimeligere.
 9. Kjøp deg heller en XBox da. Her kan du henge på en USB disk i den størrelsen du ønsker.
 10. Du vet at det er mulig å flytte de over til PC-en, eller er ikke det mulig fra iPhone?
 11. Personlig ville jeg anbefale Huawei å slippe sine telefoner i Europa uten Google. Men derimot betale utviklere litt for å legge inn sine apper også i deres butikk. Når det meste kan hentes fra Huawai sin butikk trenger vi ikke lenger Google. Og for mange av oss vil det være en befrielse å slippe å ha alt Google tvinger på oss.
 12. Det er ikke alle som programmerer som vet forskjell på frontend og backend vet du.
 13. Ja for det skjer jo aldri personskader med biler som har en menneskelig sjåfør?
×
×
 • Create New...