Gå til innhold

TEST: Ember Ceramic Mug


Anbefalte innlegg

Kunne godt tenkt meg denne. Jobber i hektisk miljø der vi må ofte forlate kontoret for å løpe for å hjelpe brukere, stikke på møter osv, og da blir ofte drikken liggende. Perfekt til te. :)

 

Selv synes jeg artikkelen var bra. Vet ikke hva annet de kunne ta opp når det dreier seg om et ganske å enkelt produkt. Jeg trengte å vite om den faktisk fungerer, og det gjør den jo.

Endret av nosync
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vist den kunne leve "evig" med utbyttbare batteri kunne jeg gjerne ha tenkt meg denne, men det blir jo som all annen elektronikk som må kastes etter noen års bruk når batteriet er utslitt. Da er jeg ikke villig til å betale den prisen, men kanskje 300,-

 

Det er mye rimeligere å sette den vanlige kaffekoppen i micoen i 20 - 40 sekunder, men du må gå til mikrobølgeovnen og vente de nødvendige sekunder da.

Og det er selvsagt ikke så fancy :-)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ett spørsmål er hvordan ladeplaten og strøm pinnene på den tåler kaffe. Det er jo ikke reint lite det søles av de som drikker kaffe, så håper disse tåler en del.

 

Nei, den gjør ikke det. Står advarsel på ladeplaen - som jo ser ut som en skål for å ta opp søl, men det tåler den ikke... Det finnes gode alternativer med qi lading som er helt vanntette og som tåler oppvaskmaskin.

Lenke til kommentar

Ganske overfladisk test. Eneste som faktisk er testet er temperaturforskjellen i koppen vs appen? Resten er bare omtale av spesifikasjoner man kan lese seg fram til?

 

Hvorfor har de valgt de temperaturene de har?

Hvordan smaker egentlig en kopp som har stått og varmet seg i 3 timer - de aller fleste vet at en kanne som står på varmeplata på moccamasteren smaker pyton etter 3 timer.

 

Burde kanskje vært testet av en litt mer kaffeinteressert person.

 

Temperaturen er selvsagt valgt fordi det er det beste intervallet å drikke kaffi i, og forsåvidt også te. Å la moccamaster stå med 90+ grader i tre timer er noe ganske annet enn å la kaffi stå i en kopp på 50 grader. Dette er vel ganske opplagt? Det er sjelden behagelig å drikke noe som helst som er varmere enn 65 grader.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...