Gå til innhold

[Løst] Starte opp for seg selv, reparasjon av pc


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HC Shop driver med dette. Men å bare belage seg på å fikse problemer, er neppe lønnsomt. Vi har en for stor bruk- og kast-mentalitet i Norge. Det er en grunn til at det er lite rene pc-butikker. Har selv en kompis som begynte å selge og importere litt billigere pc-deler enn du får kjøpt hos f.eks Komplett, reparerte og overklokket pcer for kunder, han er i tillegg utdannet innen salg og service, jobber fulltid som selger i en stor bedrift, og endte med å legge ned kun pga lite inntekt og liten kundebase.

 

Han driver enda, men kun for bekjente. Det er ikke lønnsomt, dessverre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En gjennomsnittlig ikke-teknisk person som opplever feil på maskinen (uansett årsak og type feil) har en tendens til å oppsøke butikken som solgte maskinen, også der perioden for garanti og reklamasjon for lengst er forbi.

Om du driver en sjappe i samme by - selv om du skulle levere langt bedre kvalitet enn utsalgsstedet (factory reset, sende tilbake til produsent, etc etc. . .) så hjelper det ingenting så lenge kundene ikke vet at du finnes.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Du er ca 20 - 25 år for sent ute, i dag er kunnskapsnivået uendelig mye høyere, maskinene er veldig mye mer drftsikre og brukervennlige. Desssuten er det umulig og tjene penger på ting som en ganske stor andel av befolkningen kan endel om, mange har det som hobby så "alle" kjenner noen som kan fikse ting gratis eller tilnærmet gratis.

 

Bedriftsmarkedet er anderledes men alle har jo en ordning eller avtale, og småbedrifter er gjerne like uvillige til og betale som privatfolk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...