Jump to content
Hauken90

Chromecast problemmer. Finner ingen chromecast.

Recommended Posts

Hei. Trodde å innstalere en chromecast var det enkleste men kunne gjøre men den gang ei. 

Jeg hadde en gammel chromecast som jeg antok var utdatert og derfor ikke virket, så kjøpte idag en ny chromecast.

Har det samme problemmet som jeg hadde med den forje.

Innstallasjonsprossesen går fint og den vises på tven, men verken pc/mobil/ipad finner enheten når jeg prøver å søke den opp. "finner ingen chromecast enheter". De er selvsagt på samme nett osv. Det er utrolig irriterende og jeg antar derfor det har med router innstillinger å gjøre? Bor i borettslag, men har egen internett fra next gentel visst det har noe å si.

 

Har liten greie på hvordan jeg eventuelt endrer i router innstillingene.

Noen som kan hjelpe? takk takk :)

Share this post


Link to post

Eneste jeg kan tenke meg i farten er tilgangspunktisolering, også kjent som AP isolation eller klientisolering. Dette må du deaktivere på ruteren din. Om det er aktivert, kan problemet løse seg hvis du deaktiverer dette.

 

Nå vet jeg ikke hvilken ruter du har fra Nextgentel og fremgangsmåten for å slå det av på denne, eller om det i det heletatt aktivert.

 

Men det er iallefall en start for å feilsøke problemet ditt på :)

Edited by Krozmar

Share this post


Link to post

Eneste jeg kan tenke meg i farten er tilgangspunktisolering, også kjent som AP isolation eller klientisolering. Dette må du deaktivere på ruteren din. Om det er aktivert, kan problemet løse seg hvis du deaktiverer dette.

 

Nå vet jeg ikke hvilken ruter du har fra Nextgentel og fremgangsmåten for å slå det av på denne, eller om det i det heletatt aktivert.

 

Men det er iallefall en start for å feilsøke problemet ditt på :)

takk for hjelp :) jeg har "Technicolor 789ivac" visst det har noe å si  :hrm:  Aner ikke hva jeg skal gjøre da jeg er rimelig grønn på dette området, men får prøve meg fram.

Share this post


Link to post

Jeg prøver å se om jeg fant noe fornuftig i manualen til ruteren din, men klarte ikke å se noe om tilgangspunktisolering der i farten..

 

Men om du går inn på noen av fanene og finner eksempelvis UpNP og Multicast, få de aktivert å se om det hjelper på..

Share this post


Link to post

Fant ut av det.. Veldig rart, men måtte bytte navn og passord på nettverk, tilbakestille chromecasten og da virket det plutselig. takk for hjelp

Edited by Hauken90

Share this post


Link to post

Fant ut av det.. Veldig rart, men måtte bytte navn og passord på nettverk, tilbakestille chromecasten og da virket det plutselig. takk for hjelp

Så flott at det løste seg da :) Uansett av hvilken merkelig grunn :hmm:

Share this post


Link to post

Den ruteren støtter "simultaneous dual-band" (5 og 2.4ghz i ett) og jeg har hvertfall dårlig erfaring med å kombinere det og Chromecast. Jeg ville splittet nettverkene i to forskjellige.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...