Gå til innhold

Nintendos abonnementstjeneste er rett rundt hjørnet


Anbefalte innlegg

Online løsningen er vel fortsatt rimelig unødig tungvindt med denne appen man må ha på telefonen for invites,meldinger og kommunikasjon. Her er jo Sony og MS godt rustet som følger av flere år med utvikling allerede. 

Nintendo er uansett ikke noe jeg forbinder med online spilling heller, så kommer nok ikke til å benytte meg så mye av det. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Jaha. Dårligere online enn i Steam-spill? Hva er det som er dårlig med Steam-spill?

 

Jeg mente at steam tilbyr alt mulig av chat-muligheter, achievements, salg, gratisspill av og til, mods, anticheat, servere, refunds, alt som man kan tenke seg. Og det er inkludert i prisen på de spillene man kjøper, så man trenger ikke betale dobbelt for å spille på internett (slik man må på konsoller).

Personlig utstår jeg ikke steam pga hvor mye feil det er på spillene der, så jeg betaler heller ekstra på konsoll for at spillene virker. Ikke spesielt saklig å kalle folk Nintendobabs.

Lenke til kommentar

Føler jeg nesten ikke har noe valg enn å betale den lille summen, bare for å få tatt backup av spillprogresjonen. Er jo forjævlig å sitte med skjegget i postkassa om maskina skulle ta kveld, og må sendes inn.

 

Må jeg virkelig betale for å ta backup av spillprogresjonen? Jøss. Jeg kjøpte Switch for å spille Mario Kart og Odyssey (mest for nostalgiens skyld). Sjekka lite opp på forhånd, regna med en av verdens mest kjente konsollprodusenter hadde ting som dette på stell. 

 

Switch må være den merkeligste konsollen jeg noen gang har eid. Det er riktignok min skyld at jeg ikke sjekka på forhånd, men jeg trodde også jeg kunne laste inn fysiske spill på harddisken. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor simple ting som dette er så forbanna vanskelig å implementere**... men å ta betalt for å lagre progresjonen gir meg kraftig pre-2000 assosiasjoner. 

 

** Med forbehold at det har blitt mulig ila. de siste månedene. 

 

 

Jeez, folk syter sånn. Eldre spill er jo bare en bonus vi får. Både Microsoft og Sony har betalingstjenester. Hvorfor skal Nintendo gi noe gratis? Og hvis man syns det er så forferdelig å betale for dette, kan man fint la være. Folk kjøper seg kanskje sikkert i snitt to spill i måneden, så klager man får en «symbolsk» sum for skylagring og noen spill attåt.

 

Men sånn er det vel med oss mennesker. Må alltid klage. Aldri er noe bra nok. Får omtrent alle spillfigurer det er mulig å få i Smash, så klarer man pokker meg å klage og lage tullete opprop for Waluigi...

 

Må bare beklage om jeg forventet min Nintendo Swtich til 3000 kroner skal lagre spillprogresjonen for meg uten å måtte signere et abonnement. Spiller ingen rolle hvor billig det blir, det er uansett en bedriten måte å gjøre det på - rent prinsipielt. Det er nok mange av oss som heller ikke sikler etter "20 gratis NES spill". Jeg aner ikke hvor stor plass en "saved-file" tar, men kan umulig være mye. 

 

 

Personlig utstår jeg ikke steam pga hvor mye feil det er på spillene der, så jeg betaler heller ekstra på konsoll for at spillene virker. Ikke spesielt saklig å kalle folk Nintendobabs.

 

Har hatt Steam i 10 år uten disse problemene du skisserer. Her ligger nok feilen på din side. 

Endret av Woods
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har aldri eid en xbox, mye på grunn av at man måtte betale for å spille online. Etter at playstation begynte med samme praksis har jeg bare funnet meg i at konsoller er kun til bruk for singleplayer spill under mitt tak. Jeg har switch hvor jeg selvfølgelig har kjøpt BotW og Odyssey, hadde veldig lyst til å kjøpe Splatoon 2 for å prøve dette online, men om jeg må betale for å spille online driter jeg heller i å kjøpe spillet.

 

Det er godt vi har PC og Steam folkens :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...