Jump to content

CafSneak

Medlemmer
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

280 :)

About CafSneak

 • Birthday 01/31/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nexus esport åpnet nylig opp i Kristiansand. Alkoholservering, og svært gode åpningstider. https://nexusesport.no/om-oss/ Får bare håpe nexus esport slår an i kristiansand så vi får det til flere deler av landet da
 2. Silicone (engelsk) = Silisium (norsk). Silikoner (norsk) er stoffer som inneholder blant annet Silisium, men Silikon betyr noe helt annet enn Silicone. Kapasitatorer..... er ikke et ord. Regner med du sikter til "kondensator" som er den norske oversettelsen av det engelske ordet "capacitor".
 3. Har ikke missforstått noe jeg.Får IKKE fri bruk nei. Man får bokstaveligtalt 1000Gb.. Derfor skriver de 1000Gb og ikke fri bruk😉 Og betaler man for data er det kunden selv som skal bestemme hvordan den brukes og skal ikke være noe operatøren bestemmer.. Å påstå noe annet viser jo at det er du som har missforstått her. Ikke bare på Tek det har stått en sak nei som nevnt før. Kommentaren din demonstrerer bare akkurat det jeg skrev. Du har ikke forstått dette konseptet og behandler tilbudet som et tradisjonelt abonnement.
 4. Oppdiktede venner ja.. Den var god..Fordi DU er en av få som er fornøyd har alle andre altså oppdiktede venner? De 1000Gb man får hos chili er det flere begrensinger på.. Betale mer for mindre? Betaler for kvalitet. Jeg har sjekket opp mye ang mobil abo og Chili er noe jeg aldri skal ha. Spesielt siden de vistnok snart skal taes over av Telenor... Du har helt misforstått Chili sitt abonnement. Det er ikke et abonnement som fungerer som de andre abonnementene på markedet hvor du har en gitt datapakke som du kan bruke som du vil. Chili har et abonnement der du får FRI BRUK. Det vil si at du kan bruke abonnementet ditt så mye du vil innenfor rimelighetens grenser, så lenge du bare bruker data på mobilen og ikke deler data med andre enheter. 1000GB er et tall som er skrevet ned på papir for å ha en skriftlig definisjon på hva som er "rimelig". Det betyr ikke at du har en tradisjonell datakvote på 1000GB som du kan bruke akkurat på samme måte som alle andre abonnement på markedet. Dette er en ting du, og tydeligvis veldig mange andre har hatt store vanskeligheter med å forstå, for argumentet ditt har gått igjen og igjen og igjen hver gang det har stått en sak om Chili på tek.
 5. Hvis jeg hadde jobba med et prosjekt jeg var lidenskapelig opptatt av så hadde jeg fint kunne jobba noen veldig intense uker i løpet av et år. Ser veldig mange her tviler på påstanden om at det er frivillig og for alt jeg vet kan det ha vært et stort press mot ansatte om å jobbe ekstra, men jeg vil bare påpeke at man får mye ekstra motivasjon av å jobbe med noe man har passion for, noe jeg regner med at de fleste spillutviklere gjør.
 6. Skjønner ikke hvorfor alle er så gira på oppløsning. Om jeg kunne velge mellom 30-40 fps 4K og stabil 100+ fps 1080p så går jeg for 1080p 7 dager i uka. Å snakke om 8K på en konsoll er jo bare helt på bærtur. Vi må jobbe med å perfeksjonere 1080p og 4K før vi i det hele tatt tenker tanken om å gå opp ytterligere i oppløsning.
 7. Har i9 navnet blitt dårligere? Så vidt jeg kan se så har i9 9900k bare 16 PCIe lanes og dual channel memory, mens tidligere i9 prosessorer har hatt typ 40 PCIe lanes og quad channel memory?
 8. "Jeg mener det finnes bedre måter å tilbringe tiden sin på reise" Jeg mener at du er en jævla tulling som burde la folk drive med det de selv liker. Skjønner heller ikke hvorfor kino er så mye bedre enn spill? Jeg er da mye mer sosial når jeg spiller enn når jeg ser på film.
 9. Hei, mobilnett (4G og etter hvert også 5G) er i stand til å sende data raskere enn kabler. Unntaket er fiberkabler da fiberkabler har bedre ping/lavere forsinkelser og bedre kapasitet. Et mobilnett kan fint klare over 100 mbit/s dersom det er få eller ingen brukere i området, mens fiberkabler fint klarer over 10 000 mbit/s (eller 10 gbit/s) selv når flere bruker nettverket. Dette var en merkelig påstand å komme med. Jeg kan bestille 500 mbit/s fra min bredbåndsleverandør som leverer på docsis 3.0. Docsis 3.1 har en teoretisk maks hastighet på 10/10 gbps hvis du kjører i full duplex. Det finnes en 100Gbit ethernet standard så 10Gbit er helt på jordet hvis du snakker om kapasitet på fiberkabler. Leste også en sak om noen forskere som hadde klart overføringshatigheter på 159 tbps med en avstand på over 1000 km. Bottom line: Hvis du påstår at mobilnett er raskere enn kabler så har du åpenbart ikke peiling på hva du snakker om.
 10. Ja, regner med det kommer påbud om å bære våpen ved deltakelse på e-sport arrangementer i USA fremover
 11. RTX 2080 Ti (som jeg regner med du sikter til) kommer også til å kjøre spill på høyere FPS enn hva PS4, Xbox One og Switch klarer tilsammen
 12. -1 kunde her hvertfall om dette blir en del av tjenesten.
 13. Jeg har aldri eid en xbox, mye på grunn av at man måtte betale for å spille online. Etter at playstation begynte med samme praksis har jeg bare funnet meg i at konsoller er kun til bruk for singleplayer spill under mitt tak. Jeg har switch hvor jeg selvfølgelig har kjøpt BotW og Odyssey, hadde veldig lyst til å kjøpe Splatoon 2 for å prøve dette online, men om jeg må betale for å spille online driter jeg heller i å kjøpe spillet. Det er godt vi har PC og Steam folkens
×
×
 • Create New...