Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2019


Krimt3k

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, jeg har betalt semesteravgiften og lasta ned den studentbevis appen . Det viser der inne at jeg har gyldig kvittering for semesteravgiften. Kan jeg nå kjøpe månedskort hos ruter med med studentrabatt eller må jeg vente til phs registrerer oppmøte på mandag?

 

Kjøp deg månedskort med studenrabatt, behøver ikke vente til oppmøte.

Lenke til kommentar

Tenker å søke på stilling som livredder på phs i Oslo, men det står at man må ha gjennomført livredningsprøve før man kan starte. Er det noen på denne tråden som er, eller som kjenner noen som er kvalifisert til å holde en sånn prøve? ☺️

Endret av CoNix
Lenke til kommentar

Jeg har ikke fått noen melding eller mail angående skolestart? Har noen andre fått det? Har bare lest det som står i velkomstbrosjyren, og tolker det som at man skal møte opp 08:00 i morgen? (Oslo) :)

(Oslo) ikke fått noe annen info, så jeg møter kl 8 ?

Lenke til kommentar

Tar dere med noe imorgen og isåfall hva? :) (Oslo)

Ut ifra det vi har fått av info regner jeg med morgendagen består av åpningsseremoni, informasjon om skolen generelt og om klasser. Så videre blir vi sikkert delt inn i faddergrupper. Tror ikke det er nødvendig med PC i morgen, da hadde det nok vært opplyst. Selv tar jeg med noe å skrive på, noe mat og det jeg trenger for å overleve en dag ?

Lenke til kommentar

Ut ifra det vi har fått av info regner jeg med morgendagen består av åpningsseremoni, informasjon om skolen generelt og om klasser. Så videre blir vi sikkert delt inn i faddergrupper. Tror ikke det er nødvendig med PC i morgen, da hadde det nok vært opplyst. Selv tar jeg med noe å skrive på, noe mat og det jeg trenger for å overleve en dag

 

 

Ja, og legitimasjon!

Lenke til kommentar

Er det noen som vet drop-out prosenten i Stavern? ? Hva er sjansen for å komme inn der når man er noen og 20 på ventelisten?

Den er nok lik null desverre. Da studiet er tildels overfylt og selve opptaksprosessen er såpass krevende, kan jeg ikke se for meg at 40+ velger og ikke møte opp, eller falle fra de første dagene.

Lenke til kommentar

Egenandelen er til for at fadderuka skal kunne inneholde forskjellige aktiviteter. PHS er en liten høgskole, og kan ikke som f.eks BI skilte med «Fadderrullan» osv. Skolen betaler noe av moroa, diverse sponsorer litt og studentene resten! :)

Da jeg gikk på BI kostet det 750kr for å være med på fadderuken, syns ikke opplegget var speiselt bra heller. Så 150 kr nå er ingenting i forhold til hva mange andre høyskolestudenter må betale. Skulle bare mangle :grin2:

Lenke til kommentar

Syns jeg leste ett sted at det var en nettside hvor man kunne bestille pensumbøker som man får på fredagen på skolen (stavern). Noen som vet hvilket nettsted det er? Noen som vet hva pensumslisten er eller hvor jeg finner den?

Mitt beste tips er og vente til i morgen. Hør med fadderne om hvilke bøker de har hatt mest behov for. Vet at Brage bokhandel kommer til oss i Stavern utover uken, slik at man kan kjøpe bokpakker. Selv har jeg gått på en smell tidligere og kastet bort tusener på pensumbøker jeg aldri åpnet.

Lenke til kommentar

Syns jeg leste ett sted at det var en nettside hvor man kunne bestille pensumbøker som man får på fredagen på skolen (stavern). Noen som vet hvilket nettsted det er? Noen som vet hva pensumslisten er eller hvor jeg finner den?

https://www.phs.no/for-studenter/ramme--og-fagplaner/

Som Oaaphs sier, så bør du forhøre deg med fadderne om hvilke bøker du kan droppe. De aller fleste bøkene finnes på biblioteket på skolen, og hvis det bare er f. eks. 10 sider pensum i en bok, kan man like gjerne lese det på biblioteket.

 

Regner med at tråden stenges ganske snart nå, så vil gratulere alle som har fått skoleplass og ønske lykke til! :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...