Jump to content

Marthejoe95

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Om noen trenger hjelp med livredningstest, så kan jeg godt bidra ( dette gjelder Stavern) jeg er kurset svømmelærer:-)
 2. Noen som trenger et sted å bo i Stavern? Er et ledig rom i det huset jeg skal bo. Ikke langt fra phs og rett i nærheten av butikken:-) Ta kontakt for mer informasjon ??
 3. Noen som trenger et sted å bo i BODØ? Ta kontakt. Mitt rom står ledig:) jeg trenger også et sted å bo i Stavern. Noen som vet om noe ledig?
 4. Ser at søkere som kun har søkt Kongsvinger, får legge til nytt sted. Hvordan blir det med søkere som valgte bort Bodø, fordi de mest sannsynligvis «visste» at de hadde snittet til Kongsvinger? Får de legge til Bodø? Sikkert veldig dårlig formulert, men dere skjønner ?
 5. Klarer ikke helt å forstå det selv. PHS har jo opptaket å ta seg av, så lurer veldig på hvordan de skal løse det her før hovedopptaket. Heia Regjeringa ??
 6. Nå fikk jeg vondt i magen! Vi får krysse fingrene for at dette er noe de gjør i 2019. Synd at dette skulle komme ut midt i en stressende eksamensperiode + opptaksperiode.
 7. Så de kutter antall studieplasser fra 750 til 550 i år? Eller har jeg tolket det feil?
 8. Det er jeg enig i! Da har de for så vidt valgt feil yrke. Viktig at man motiverer de søkerne som er usikre på opptaket og ikke skremmer dem bort. Alt kan skje på opptaket, og med litt adrenalin i kroppen, så kan man fort bestå noe man ikke har klart tidligere. Lykke til!
 9. Tror man skal være forsiktig med å uttale seg om ting. Fort at man kan pådra seg både skade eller sykdom rett før opptaket som gjør det vanskelig å gjennomføre opptaket. Enig i det Silje sier her. Alle har forskjellige utganspunkt, og noen tar ting lettere enn andre ? Lykke til, Silje. Den stanga kommer til å gå lekende lett opp!
 10. Oslo. Fantastiske instruktører. Ingenting å grue seg til ? Har svømt aktivt, så tok det relativt easy i dag. Tok det som en vanlig svømmeøkt ? Typ 2 min!
 11. Du får tildelt en vest som du skal bruke. Blå, gul, rød osv. Én person holder tellingen i et hjørne og roper høyt antall runder. Personen sitter ved startlinjen for jenter. Guttene starter bak i det andre hjørnet. Lykke til. Hadde selv testene i dag ?
 12. Noen som vet om man kan få utsatt fysiske tester med legeerklæring?
 13. Sa de noe om når problemet blir løst?
×
×
 • Create New...