Jump to content

hi123

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Jeg har ikke fått noen melding eller mail angående skolestart? Har noen andre fått det? Har bare lest det som står i velkomstbrosjyren, og tolker det som at man skal møte opp 08:00 i morgen? (Oslo)
 2. Ettersom det er mye obligatorisk, er det mulig og for eksempel reise vekk en langhelg? Eller er det sånn at det er obligatorisk skole mandag-fredag? Hvis noen vet
 3. Er det sant?? klarer fortsatt ikke helt å slappe av merker jeg!
 4. Å så utrolig leit.. Om du er uenig i grunnlaget ville jeg gjort det. Tror det var en i fjor som fikk en klage gjennom. Om du også har mulighet til å motbevise dem på en eller annen måte kan nok det hjelpe (men dette avhenger jo av hva grunnlaget er).
 5. Så utrolig kjipt:( husk at det faktisk er mulig å klage, det er hvert fall verdt et forsøk. Og om det er dette du virkelig vil - ikke gi opp!
 6. Fra trådene fra i fjor osv virker det som de fleste avslagene ble sendt ut samme dag, eventuelt også dagen etter. Men kan være jeg tar feil, så ikke stol 100% på det jeg sier hehe
 7. Jeg hadde også håpet på å kunne unngå den mailen til tider, men det er jo ikke mulig om man for sms også. Er jeg den eneste som følte at jeg slet med å komme opp med eksempler til tider? Spurte han som intervjuet meg om det var greit at jeg tok noen tenkepauser, og enkelte ganger slet jeg skikkelig med å komme opp med noe! Håper ikke det teller veldig negativt, var jo et ganske krevende intervju og vanskelig å komme opp med eksempler fra livet sitt sånn med en gang.
 8. Tusen takk for svar:) Uff, merker at jeg også er skikkelig nervøs og gruer meg til neste uke!
 9. Noen som vet hvor mange som består egnethestvurderingen? Om det er slik at de har et visst antall som skal bli funnet egnet, eller om de som faktisk blir funnet egnet kommer gjennom, og at det deretter går på karakterer?
×
×
 • Create New...