Jump to content

Oaaphs

Medlemmer
 • Content Count

  654
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)

Recent Profile Visitors

4655 profile views
 1. https://www.politihogskolen.no/for-studenter/regelverk-innholdet-bachelor-politiutdanning/innholdet-bachelor-politiutdanning/ Her får du den opp når den er klar. Ifølge phs er den ikke klar enda.
 2. Generellt har man ikke ferier på universiteter eller høgskoler. Det er juleferie og man har ferie under helligdagene i påsken. Andre typiske ferier har noen ganger kortere undervisningsuker, eventuellt er det studieuke. Eksamen kan også falle dagen etter, eller et par dager etter en «ferie», så ikke gitt at man får tatt seg noe særlig ferie annet enn ved sommeren og julen.
 3. Du får ikke uniformen før over jul. Så første semester benytter man egne klær, men det er uniformsplikt senere.
 4. Ja, men disse bøkene bruker du igjen i B2 og B3, uten at du trenger veldig mange nye bøker. Så det er faktisk ikke kjempedyrt med 11000 for bøker til et helt bachelorløp.
 5. Setter pris på anonymiteten her, så velger å si at jeg har fått praksisen på Østlandet. Nokså sentralt.
 6. Vi fikk vite det rett over nyttår.
 7. Brage kommer til skolen ila første uken. Da har man mulighet til å kjøpe alt pensum for en noe rabattert pris. Du sparer noen kroner på å kjøpe hele pakken av de. Dog er det noen bøker det ikke er lov å selge til rabattert pris. Om jeg ikke husker feil koster hele pakken rundt 11000,- da trenger du heller ikke kjøpe masse bøker før B2 eller B3.
 8. Styr unna chromebook. Ellers tror jeg det aller meste er brukbart som student på phs
 9. Intenting av fadderuken er obligatorisk. Anbefaler likevel å forsøke og få deltatt på det man kan. Man knytter allerede nye vennskap denne uken
 10. Det har vært alt fra pub til pub, idrettsdag og grilling tidligere. Det ligner mye på en vanlig fadderuke, og ofte avsluttes kveldene på Torden. Nå vil vel sikkert fadderuken bli annerledes i år mtp corona.
 11. Det er gratis, og jeg har aldri opplevd at det er fullt. Det kan være mye biler der, men plass får man alltid.
 12. Det er lite av dette. Vi hadde 2 timer med dette ila B1, men er forventet at man trener på egenhånd.
 13. Vent til studiestart, er faktisk ikke sikker på om du får gjennomført eksamen på skolen med en iPad. Trenger noen programmer for å få gjennomført eksamen.
×
×
 • Create New...