Jump to content

Oaaphs

Medlemmer
 • Content Count

  670
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

145 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

5178 profile views
 1. Nei. Ingen grunn til det når samfunnet har åpnet igjen.
 2. Ta en kikk på de seks kompetansene man blir vurdert etter og gjør noen refleksjoner rundt deg selv innenfor de ulike kompetansene. Vær deg selv og senk skuldrene.
 3. Det er det nok noen som har, men jeg vet også om studenter som har vært 1-3 på ventelisten og ikke fått plass. Mange høgskoler overfyller plasser, slik at om noen takker nei til studieplass er det ikke automatikk i at man får tilbud om plass fra ventelisten. Om phs praktiserer dette er jeg ikke sikker på, men antar det. en annen ting er jo at phs er en høgskole man ikke bare slenger inn en søknad på, men er igjennom en noe mer omfattende søknadsprosess, og dermed er det nok færre som takker nei til studieplass som tilbys.
 4. Nettopp, og det er derfor det ikke anbefales at man går ut med fullt navn her. Enkelte har tidligere lagt ut telefonnummeret sitt i disse trådene.
 5. Nei, og det bør det heller ikke være. Hvordan kan man vite at personer som melder seg inn faktisk er søkere?
 6. Du må ha generell studiekompetanse før 01/03 det året du søker. Så lenge du har vitnemål, kan du forbedre og ettersende karakterer frem til 01/07. mtp alderen din, så er det jo også en mulighet å søke på 23/5 regelen lykke til!
 7. Du er et helt poeng over grensen for studieplass i Stavern 2020. Det var en betydelig økning i fjor grunnet nedtrekket av studieplasser. Jeg kan ikke se noen grunn til at det skal være en like stor økning igjen i år.
 8. Grunnen til det ekstreme hoppet er kuttet i studieplasser og alle plassene ble kuttet i Oslo. Dersom kuttet ikke spres, og at det ved neste opptak tas opp like få studenter i Oslo, så ser jeg ingen grunn til at det skal synke betydelig. Om du virkelig vil bli politi finnes det to andre studiesteder du kommer inn på med 54 poeng. Lykke til med opptaket!
 9. Nope. Brage bruker og komme første uken.
 10. Pensumlisten legges ut på phs sine sider
 11. Tips: vent til skolen starter, om du ikke kommer inn med feidebruker.
 12. Det er jo forsåvidt ganske feil. Studiestarten varierer fra sted til sted, og ulike institusjoner på et universitet kan ha ulik studiestart. Enkelte masterstudenter starter ikke før mot slutten av august.
×
×
 • Create New...